Farma

logo_farma_4_210_210_5_100Producere /


SAÎ “GNC PM Farma” a fost creat în 2003 în raionul Cehov din regiunea Moscova, pe baza Institutului de ingeneriei imunologice, cunoscut pentru cercetarea științifică și aplicată. Activitatea principală a societății este producerea de forme de medicamente finite.

SAÎ “GNC PM Farma”, posedând toate licențele necesare implementează o gamă completă de servicii de producție de contract, inclusiv:

  • Producerea de recete și formulare de proces
  • tabletare și încapsularea loturi pilot sau industriale
  • design-ul ambalajului și produselor promoționale
  • ambalarea formelor de medicamente finite
  • promovarea produselor pe piața farmaceutică din Rusia

Obiectivelor companiei:

  • O gamă completă de servicii pentru producerea și promovarea medicamentelor pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor partenerilor.
  • Introducerea de standarde moderne ale industriei farmaceutice, cu accent pe cele mai bune realizări din lume și cea mai recentă tehnologie.
  • Îmbunătățirea bunăstării și a calității vieții angajaților întreprinderii și consumatorilor produselor companiei – populația Rusiei în întregime.

Compania SAÎ “GNC PM Farma” ține la reputați sa de un partener de încredere, acordă o atenție deosebită calității producției, respectarea celor mai recente standarde farmaceutice internaționale și în conformitate cu termenii de executare a ordinelor.

SAÎ “GNC PM Farma” are propria bază de cercetare și dezvoltare și producție, dotate cu echipamente moderne și permit efectuarea unui întreg volum al serviciilor oferite.

Compania a implementat un sistem de management al calității conform GOST R ISO 9001-2001. Întregul control al procesului și documentația de producție corespunde standardului GMP.

În echipa companiei SAÎ “GNC PM Farma” – farmaciști, tehnologi, producători, marketologi – pentru a îndeplini cerințele și așteptările partenerilor sunt prioritare.

Vadim Leonodovici Vlsov

Director executiv SAÎ “GNC PM Farma”

În cuvinte simple, misiunea companiei noastre poate fi exprimată după cum urmează: Producem și vindem acele medicamente, pe care le primim noi și le putem recomanda rudelor și prietenilor.

Revenind la standardele europene de producție și promovare a produselor, ne-am menținut o abordare informală și foarte prietenoasă pentru fiecare partener de afaceri. Deci, avem o responsabilitate dublă: nu putem să nu justificăm încrederea partenerilor noștri.