Clinica de medicină predictivă

drevo_3_210_210_5_100Despre clinică

Centrul medical are o licență pentru activitatea medicală și o bază de date științifico-metodologică și clinică pentru a oferi asistență persoanelor cu vârstă înaintată. Centrul Medical ofera evaluarea completă a sănătății, tratarea și reabilitarea persoanelor în vârstă și a pacienților cu simptome de îmbătrânire accelerată.

În Sankt-Petersburg în Institutul de bioreglare și gerontologie a dezvoltat și introdus în practică clinica un nou sistem de diagnostic complet, prognosticul, prevenirea și corectarea patologiei legată de vârstă, care poate reduce în mod semnificativ timpul examinării pacienților și îmbunătățește calitatea tratamentului și reabilitării.

Programa de studiu oferă detectarea semnelor precoce de rezerve în scăderea și activitatea funcțională a organelor și sistemelor cu metode de laborator, diagnostic funcțional și radiații.

În practica clinică, Institutul introduce în mod constant cele mai recente realizări ale imunologiei, endocrinologiei și geneticii medicale. La Institut, în colaborare cu geneticieni din țară a fost dezvoltată metoda de determinare predispoziție genetice a organismului la diferite boli. Investigare genetică moleculară a pacienților reprezintă o oportunitate unică de a detecta bolile intr-un stadiu incipient, în absența simptomelor clinice.

Pe baza rezultatelor analizei genetice medicii Institutului au elaborat un set de măsuri preventive și terapeutice. Abordare individuală a pacientului, pe baza unei interpretări științifice a rezultatelor testelor genetice, pentru a obține o eficiență maximă în prevenirea dezvoltării proceselor patologice. Examinarea a determinat, de asemenea, pacientului complexe antigene specifice (proteine ​​specifice), a căror prezență în sânge indică un risc crescut de dezvoltare a tumorii. Această abordare ne permite să estimăm probabilitatea dezvoltării modificărilor patologice și punerea în aplicare în mod intenționat măsurile preventive și terapeutice.

Procesul de vindecare constă în realizarea ciclurilor de reglementări terapiei de bioreglare în combinație cu metode convenționale de efecte terapeutice. In timpul tratamentului, starea de sănătate a pacientului se face de la selectarea individuală a terapielor cu medicamente în funcție de schimbările survenite în organism. Acest lucru permite în majoritatea cazurilor, nu numai stabilizarea, ci și îmbunătățirea în mod semnificativ a sănătății.

Centrul Medical al Institutului este echipat cu echipamente medicale și pentru cercetare modern. Are echipament portabil de dimensiuni mici (echipamente de diagnosticare cu ultrasunete, hardware și software pentru studiul sistemelor cardiovasculare și pulmonare, laborator biochimic universal), care permite membrilor Institutului de a efectua lucrări medicală și de diagnostic în diferite regiuni ale țării.

Centrul de sănătate prestează servicii medicale inovatoare pe baza de terapii de bioreglare. Terapia bioregulatoare se bazează pe utilizarea de peptide naturale, reducând sinteza proteinelor în celule, țesuturi și organe. Bioreglatorii peptidici au o abilitate unica de a influența celulele organismului, prevenind dezvoltarea unor boli, precum și pentru a face față cu boala progresivă, conservarea tinereții și sănătății a fiecărei celule, și a organismului în întregime. Aplicarea bioreglatorilor peptidici nu are efecte secundare, alergii, dependența, ele nu sunt toxice, dar inofensive pentru organism.

Centrul de sănătate este singura instituție medicală în care a fost introdusă o tehnică unică care a fost studiată 30 de ani a peptidelor la Institutul din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie.

Beneficii Centrului de sănătate:

– Tehnicile și programe de tratament unice, bazate pe terapie de bioreglare peptidică

– Echipamente medicale moderne

– Confidențialitate, anonimatul și abordare personală

– Tehnicile non-chirurgicale, care permit efectuarea unui tratament ambulatoriu nedureros și fără îndepărtare de la modul tradițional de viață

– toate tipurile de teste de laborator, markeri tumorali, studii genetice moleculare, definiția de markeri de îmbătrânire, ultrasunet și diagnostică funcțională, examen Doppler

– non-invazive (fizioterapie) metodele de administrare a medicamentelor

– punerea la dispoziție a documentelor medicale de calitate de stat

open_ceremony

Centrul de Sanatate – lider mondial în terapia de bioreglare peptidică.

Cooperarea cu NPCRIZ

O zonă promițătoare de lucru comun a Centrului de Revitalizare și Sănătatea și a Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie este clinica comună de medicină de predicție – clinica anti-age, care este o bază de cercetare științifică a Centrului de Revitalizare și Sănătate. Acesta utilizează metode unice de studiu de 30 de ani a peptidelor, și oferă o gamă largă de tratament anti-îmbătrânire, incluzând mezoterapie non-invazivă cu peptide și ambalare cu peptide.

În noiembrie 2010, primul grup de parteneri de succes NPCRIZ, a îndeplinit condițiile de promovare, a primit o șansă de a trece un diagnostic planificat pe baza clinicii. Această întâlnire a fost prima pagină în dezvoltarea unui proiect comun anti-îmbătrânire. Mai mult decât atât, aceasta a devenit un punct de reper, pentru că a avut loc în Ziua de naștere a conisierului științific  șef a NPCRIZ, directorului Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie – Vladimir Khavinson, și, prin urmare a fost o atmosferă festivă și intimă.

Specialiști calificați, echipamente moderne și tehnologii avansate de studii, abordarea individuală – liderii NPCRIZ au fost înconjurați de grijă și atenție. În continuare, după finalizarea pașaportului genetic, fiecare partener la consiliul experților NPCRIZ și Institutului de bioreglare și gerontologie  primit un program individual de corectare a sănătății.

Așa a fost începutul unui drum lung de creare și implementare a programelor inovatoare, de întinerire și vindecare.

Astăzi, toți cei care caută să-și păstreze sănătatea și tinerețea pot beneficia de serviciile clinicii noastre, fiecare poate alege programul de tratamente necesar și interesant, procedurile anti-îmbătrânire cu împachetări de peptide, pot face un pașaport genetic și pe baza acestuia programul individual de revitalizare.

Posibilitățile moderne ale clinicii de medicină de predicție au fost folosite de mulți oameni din întreaga lume care au primit rezultate!