În 2007 a avut loc Congresul gerontologic, în orașul Sankt-Petersburg. Pentru echipa fondatorilor și dezvoltătorilor NPCRIZ a fost o mare onoare de a deveni parte a acestui eveniment important. Astăzi, echipa NPCRIZ este un partener strategic al Institului de gerontologie și bioreglare din Sankt-Petersburg, și participă la un studiu al eficienței bioreglatorilor peptidici pe scară largă. Rezultatele acestui studiu sunt prezentate în aprilie 2011, în Bologna, la al VII  Congres European de Gerontologie și în iunie 2013, la al XX Congres Mondial de Gerontologie și Geriatrie în Seul, și în aprilie 2015, în Dublin, la al VIII-lea Congres European de Gerontologie și Geriatrie.

Acumulând cunoștințe vaste și experiență de lucru cu peptide și alte clase de geroprotectori, compania NPCRIZ a dezvoltat scheme descrise pas cu pas, recomandate de noi pentru diverse patologii. Este un program anti-îmbătrânire și de prevenire a bolilor. 

FOARTE IMPORTANT

Cele mai multe medicamente recomandate în schemele prezentate se referă la clasa de produse parafarmaceutice. Caracteristici ale acestora sunt descrise în “instrucțiuni de utilizare” scriese “în timpul mesei”, deoarece preparatele parafarmaceutice aparțin în mod oficial la clasa de aditivi biologici la produsele alimentare. Prin urmare, pe ambalaj, în instrucțiunile de utilizare și cataloage noi atragem atenția la utilizarea în timpul mesei. Cu toate acestea, în broșurile de aplicații integrate, în cele mai multe cazuri specificăm că acestea trebuie să fie luate înainte de masă, deoarece credem că asta este cel mai corect mod de administrare. Anume în acest caz produsele oferă biodisponibilitate maximă și, astfel sunt mai eficace.

Vice-președinte NPCRIZ la știință,

Can. șt.m.,medic, Gorghiladze D.A.