FMBA Rusia

logo_fmba3_210_210_5_100Societatea / http://fmbaros.ru/

Despre FMBA

Centru Științific-Productiv de Revitalizare și Sănătate a semnat un acord de cooperare cu instituția de învățământ bugetar federal de stat de educație profesională suplimentară “Institutul pentru studii avansate al Agenției Federale în medicină și biologie”. Ca parte a acestui acord este planificată  interacționarea în mod activ cu organizația Autonomă non-profit “Centru medical științific și de cercetare” Gerontologie” pentru elaborarea și punerea în aplicare a certificatelor produselor peptidici și non-peptidici în tratamentul și prevenirea patologiilor legate de vârstă pentru partenerii noștri atât cu educația medicală cât și fără ea, cu primirea certificatelor de stat.

fasad-1

In cadrul acordului cu Centru medical științific și de cercetare “Gerontologie” a fost creat și inclus în ciclul de certificare conferința pentru lucrătorii medicali “Citogene și citomaxe în tratamentul și prevenirea patologiilor legate de vârstă.”

Principalii parteneri științifici în cadrul proiectului comun sunt membri ai departamentului de medicină și terapie persoanelor în vârstă la Institutul de formare FMBA:

– Ilnițchii Andrei Nicolaevici, șef de departament, doctor în științe medicale, conferențiar, profesor și consultant al Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, organizarea consultant al centrului de medicină gerontologică în orașul Santa-Elena (Ecuador), membru permanent al activităților științifice ale Societății cehe de gerontologie, Societății sârbe de gerontologie, profesor invitat la Facultatea de medicină a Universității Masaryk (Brno, Republica Cehă), la Facultatea de Medicină a Universității de Stat din Belgorod (Belgorod, Rusia). Autor a 190 lucrări științifice, inclusiv 12 monografii dedicate problemelor de tratament și patologie la persoanele în vârstă.

– Proșeaev Kirill Ivanovici, profesor, doctor în științe medicale. Redactor-șef al periodicului “Jurnal Gerontologic V.F. Kuprevich”, a creat o școală științifică în domeniul gerontologiei și geriatriei. Autor a 206 lucrări științifice, inclusiv 12 monografii.

24

Această cooperare științifică va contribui la extinderea competențelor profesionale parteneri NPCRIZ în domeniile prevenirii patologiilor legate de vârstă și îmbătrânirii accelerate.

În momentul de față în mod special pentru partenerii Centrului de revitalizare și sănătate sunt dezvoltate materiale științifico-metodice și elemente de testare care vor contribui la trecerea cu succes a ciclului de certificare.

32