Fundația care sprijină dezvoltarea medicamentelor pentru prevenirea cancerului

logo_oncofond_rus_210_210_5_100Societate/

Despre Fundație

1 iulie 2011 a fost creată Fundația care sprijină dezvoltarea medicamentelor pentru prevenirea și controlul cancerului.

Partenerii care au aderat la Fondul vor putea procura medicamente anticancer cu reduceri de pana la 50%!

Creând Fondul, am stabilit niște sarcini de a face aceste produse unice disponibile pentru milioane de oameni, îmbunătățind astfel calitatea nivelului lor de trai.

Departamentul de știință al NPCRIZ cu participarea directă a unor dintre cei mai importanți oncologi din Rusia și Sankt-Petersburg a dezvoltat noi tehnici de influență efectivă asupra procesului de carcinogeneză, precum și supra cancerului deja apărut. Ca urmare, a fost creat și testat preclinic și clinic niște medicamente noi, care nu au analogii nu doar în Rusia, dar, de asemenea, pe piețele externe. În gama produselor anticancer moderne a Centrului de revitalizare și sănătate au fost incluse: oncoprotectori moderni, medicament anti-cancer și himioradioprotector cu spectru larg.

Noi nu ne oprim în ceea ce déjà este făcut, ci continuăm să depunem eforturi în luptă eficientă împotriva cancerului. Fonduri de la Fundație vor fi folosite pentru finanțarea oamenilor de știință, dezvoltarea și testarea unor noi medicamente anticanceroase.

Informație scurtă:

Potrivit cifrelor ONU, cancerul este o cauză majoră de deces în lume. Această boală ucide anual peste 8.000.000 vieți. În fiecare an, la nivel mondial au fost înregistrate mai mult de 10 milioane de bolnavi de cancer, iar aceste numere sunt în creștere.

Numărul de pacienți cu cancer în Rusia este mai mare ca 2,5 milioane de persoane. În fiecare an, există aproape 500.000 de cazuri noi de cancer. Mor de cancer aproape 300.000 de persoane pe an. Fiecare al cincilea rus este în pericol. Poluarea, fumatul, obezitatea, alimente procesate cu cantitate mare de grăsimi, sare, zahăr, stilul de viață sedentar – acestea sunt principalii factori de risc.

Cu toate acestea, medicii nu lasă speranța și sugerează că mai mult de 40% din toate cazurile de cancer pot fi prevenite. Stilul de viață sănătos, excluderea factorilor de risc, măsuri preventive vor ajuta o persoană să rămână sănătoasă.

Condiţiile de participare

Să devină membri pot doar parteneri activi NPCRIZ (VP > 500 puncte)

Pentru a adera la Fond vi se propune să plătiți o taxă anuală de înscriere.

Dacă plătiți taxa, valoarea sa este de 1500 de ruble.

Dacă plătiți o contribuție în alte moduri, suma este de 3.000 de ruble.

Condiții de obținere a medicamentelor împotriva cancerului:

Toți membrii Fondului au dreptul de a cumpăra medicamente anticancer cu reduceri de până la 50% (cu integrare), în următoarele condiții:

  • membrul Fondului trebuie să fie un partener activ NPCRIZ (VP > 500 puncte).
  • aduce o contribuție anuală de 2400 de ruble. (60 EUR)
  • plata reducerii de 1.200 de ruble.

Atenție!

Dacă nu reînnoiți participarea în fond în ultima lună de participare (12 luni de la data plății taxei de admitere), va trebui să re-intrași în fond pe motive generale. Costul de intrare în fond: 1500 de ruble la plată cu reducere și 3.000 de ruble pentru plata cu bani.

Răspunsuri la toate întrebările privind participarea la Fondul

е-mail: fond@npcriz.ru

 

Preparate

27e08eb6aa329b130ab03b852cb98d55Reviplant – chimio- și radioprotector de generație nouă. Una dintre principalele metode de tratament al cancerului este chimioradioterapia, care constă în utilizarea unor produse care conțin compuși toxici, și radiație pentru a distruge celulele canceroase și pentru a preveni diviziunea lor în continuare. Cu toate acestea, din cauza incapacității chimioterapiei de a acționa pe anumite organe sau țesuturi, din această cauză tratamentul afectează nu numai celulele bolnave, dar, de asemenea, celulele normale, ceea ce duce la efecte secundare, agravând în mare măsură de starea pacientului. În plus, complicațiile asociate cu chimioterapia pot pune viața în pericol pacienții debilitați, ceea ce limitează în mod semnificativ oportunitățile și reduce eficacitatea intervențiilor terapeutice. O provocare importantă pentru medicina modernă este dezvoltarea medicamentelor care pot proteja celulele și țesuturile sănătoase de efectele factorilor nocivi (de chimioterapie si radioterapie) și îmbunătățească eficiența și tolerabilitatea tratamentului. Un astfel de instrument este Reviplant®.

Costul pentru participanți fondului oncologic – 1000 ruble / 30 EUR

a634d5596e25be7b1794e1ac53328b9eRevifort – oncoprotector cu spectru larg de acțiune. Preparatul combină realizările curente, atât în ​​medicina de Est cât și cea clasică. Pentru prima dată, au fost combinați reprezentanții bine-cunoscuți ale ciupercilor, cum ar fi: Shiitake, Reishi, Maitake și Cordyceps. Noile-am observat la mijlocul anilor douămii și am început să le studiem atent, pentru că cercetările de bază asupra fungilor în oncologie a avut loc în Japonia și Statele Unite ale Americii. În acest proces, ne-am dat seama că potențialul lor nu este încă pe deplin descoperit de oamenii de știință. Sunt într-adevăr, aproape singurele surse naturale de compuși din grupul de glucani, care forțează sistemul imunitar pentru a distruge în mod activ celulele tumorale.

Costul pentru participanți fondului oncologic – 1500 ruble / 45 EUR

eabab973b1fcac33c25d4edced7b1d89

Ensil – oncoprotector de bază. Preparat care îmbunătățește semnificativ parametrii respirație și regenerării. Pe de altă parte – Ensil a demonstrat că este un instrument puternic oncoprotector de prevenire, ce a fost confirmat în mod repetat clinic. Lucru asupra preparatului a durat mai mult de 6 ani, iar în procesul de creare noi am fost capabili să extindem în mod semnificativ ideea Ensil-ului.

Costul pentru participanți fondului oncologic – 500 ruble / 15 EUR

a3cd82b1b24ba25d20604101d0eda2d0Mamiton – oncoprotector pentru sistemul de reproducere feminin. Preparatul bazat pe ingrediente naturale, care normalizează sistemul de reproducere feminin, stimulează starea imunitară al organismului, are un puternic antioxidant, antimicotic, acțiune de blocarea a estrogenului, în special la riscul de a dezvolta cancerul patologic asociată cu tulburări hormonale. Resveratrolul, care face parte din medicament nu doar previne dezvoltarea tumorilor maligne, dar reduce riscul de osteoporoză, precum și stimulează sinteza colagenului, îmbunătățind astfel starea pielii și părului.

Costul pentru participanți fondului oncologic – 500 ruble / 15 EUR