Compania astăzi  

Centru științific și de producere de revitalizare și sănătate – reprezentantul unic oficial în Rusia al Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie. Ca o companie separată dinamică, orientată spre obiective unice, Centrul de revitalizare și sănătate a fost format în 2010, iar pentru o perioadă scurtă de timp a ajuns la cei mai înalți indicatori de dezvoltare.

Astăzi, Centrul de revitalizare și sănătate – este o companie în creștere rapidă, care își ridică prezența pe piețele interne și externe, extinde limitele afacerii și cooperării științifice. De la 7 bioreglatorilor pe bază de peptide la mai mult de 100 de tipuri de produse unice pentru sănătate și longevitate activă, 2 reprezentante oficiale în Moscova și Sankt-Petersburg, mai mult de 300 de birouri în întreaga lume, inclusiv Rusia, Europa, țările CSI, SUA și Canada – acesta este rezultatul dezvoltării companiei NPCRIZ în cifre.

Unicitatea companiei este determinată de dreptul exclusiv de a promova cele mai recente descoperiri de înaltă performanță a Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie în domeniul medicinii, geneticii și biologiei moleculare. NPCRIZ nu este doar un partener strategic al Institutului, ci co-autor a numeroaselor produse inovatoare pentru revitalizarea și menținerea sănătății.

Cooperarea se bazează pe conceptul de longevitate activă, care susține o influență în timp util, cuprinzător, sigur și eficient asupra corpului, pentru a încetini procesul de îmbătrânire și pentru a atinge longevitate activă. Astăzi, principalele eforturi ale NPCRIZ sunt îndreptate la popularizarea și promovarea conceptului de revitalizare peptidică pentru introducerea pe scară largă a produselor avansate și tehnologii bazate pe date științifice, care nu numai că măresc speranța medie de viață cu câteva zeci de procente, dar, de asemenea, reduc riscul de tumori maligne, boli ale sistemului cardiovascular, a aparatului musculo-scheletic și a altor sisteme de organe vitale de 3-5 ori. La urma urmei, fiecare complex geroprotectiv a trecut prin cercetare care a durat mai mult de 30 de ani și au fost efectuate zeci de mii de observații.

Din septembrie 2011, împreună cu Institutul de bioreglare și gerontologie, NPCRIZ s-a inclus în programul de stat de prevenire a patologiei legate de vârstă și îmbătrânire accelerată, pentru a reduce moarte prematură din cauze biologice și prelungi durata de viață a populației din Rusia, care a fost creat prin Decretul Președintelui Rusiei și aprobate de către Ministerul rus al Sănătății. Acest program este promovat sub îndrumarea gerontologiei “Longevitate activă” a organizație publice ruse “Liga sănătății nației.” De asemenea, managementul companiei conduce munca recepției publică a Institutului în centrul de informare și consultanță al Liga sănătății nației, situat la baza pavilionului №5 Centrului de expoziții ruse din Moscova.

Un alt domeniu promițător de cooperare a Centrului de revitalizare și sănătate și a Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie este clinica comună anti-îmbătrânire, care este baza de cercetare a companiei. Acesta utilizează metode unice studiate timp de 30 de ani a peptidelor, și oferă o gamă largă de tratamente anti-îmbătrânire, inclusiv mezoterapie hardware cu peptide și ambalare cu peptide. Toți doritorii au posibilitatea de a trece o analiză cuprinzătoare a organismului, pentru a determina identificarea genetică și pe baza acestei se stabilește programul individual de revitalizare.

Principalul consultant științific al Centrul de revitalizare și sănătate – V.H. Khavinson, directorul Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, este un savant renumit, care a apreciat NPCRIZ privind punerea în aplicare a proiectelor promițătoare care au ca scop îmbunătățirea calității vieții la toate categoriile de populație și aprobarea într-o societate valorile unui mod sănătos viață. Apreciere înaltă aceasta a primit și la nivel federal.

Consilier științific al Centrului de revitalizare și sănătate – G.A. Rîjak, director adjunct al Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, profesor, doctor în științe medicale a fost implicată în mod activ în procesul de predare și de lucru educațional al companiei. Galina vorbește la principalele activități ale companiei, cu un raport privind studiul mecanismelor de îmbătrânire și dezvoltare a metodelor de prevenire și corectare a patologiei legate de vârsta, pe baza de aplicare patogenă a bioreglatorilor peptidici.

In fiecare zi, Centrul de revitalizare și sănătatea și-a stabilit noi obiective. Prioritare – deschiderea centrelor de geriatrie regionale și recepții publice sub auspiciile Ligii sănătății nației, să studieze eficiența diferitelor clase de geroprotectori și să dezvolte noi clase de medicamente îndreptate spre diferite legături în patogeneza îmbătrânirii accelerate.

Datorită personalului înalt calificat, care abordează neconvențional și creativ rezolvarea problemelor, datorită spațiilor de producție moderne care respectă standardele internaționale de calitate și de siguranță, Centrul de revitalizare și sănătate întotdeauna atinge cu succes obiectivele sale, și oferă partenerilor săi numai cel mai bun rezultat, în condiții de siguranță, de înaltă calitate și eficiență a produselor, care nu au analogii în piețele interne și externe.

Misiunea companiei

Noi facem ca rezultatele unice ale oamenilor de știință ruși și din toată lumea în domeniul medicinii, geneticii și biologiei moleculare să fie accesibile pentru milioane de oameni, îmbunătățind astfel calitatea nivelului lor de trai. Oferim sănătate, bunăstare și încredere în viitor. Ridicăm prestigiul Federației Ruse în comunitatea științifică internațională.