pinaev_200_auto_5_100Pinaev Roman Nicolaevici

Președinte

Născut în 1973. În 1999 a absolvit Academia de stat de medicină I.I. Mecinikov din Sankt-Petersburg. A trecut de rezidența clinică la specialitatea “Oncologie”, medic oncolog, candidat în științe medicale, vicepreședinte al Societății de Medicina Anti-Age. În 2004 a participat la crearea unei societăți care se ocupa de sistemele de vindecare și de întinerire indo-tibetane prin folosirea unor fitorecepturi unice adaptate pentru piața din Rusia. În prezent se ocupă cu cercetarea eficienței diferitelor clase geroprotectori și dezvoltarea unor noi clase de medicamente, care vizează prevenirea diferitelor patologii asociate cu îmbătrânirea, prevenirea îmbătrânirii premature și extinderea longevității active. Desfășoară activități de cercetare dedicate prevenirii cancerului, și este un cercetător de frunte al Laboratorului de patologie clinice de vârstă în Institutul din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, desfășoară recepția cetățenilor la recepția publică a Institutul în pavilionul Ligii sănătății nației (pavilionului №5, Centrul Expozițional Rus, Moscova ).


 

aleksandrov_200_auto_5_100Alexandrov Valerii Alexandrovici

Vicepresident de dezvoltare

S-a născut în 1976. Are studii superioare în drept, a absolvit de la Universitatea de stat a Ministerului rus de interne din Sankt-Petersburg. Are o experiență largă în organizarea și promovarea propriei afacere de la zero. Priceput profesional în toate complicațiile legate de afaceri, are fler de afaceri extraordinar. Gestionează cu succes toate procesele de afaceri a Centrului de revitalizare și sănătate, dezvoltă în mod activ activitățile internaționale ale companiei, definește scopurile și obiectivele strategice, extinde limitele de cooperare de afaceri.

 

 

gorgiladze_200_auto_5_100Gorghiladze David Amiranovici

Vicepreședinte pentru știință

Vicepreședinte al Societății Ruse de Medicina Anti-Age, candidat în științe medicale, specialități: farmacologie clinică, urologie. Cercetător principal în laboratorul patologiilor clinice în Institutul din St.Petersburg de bioreglare și gerontologie. În NPCRIZ conduce studiile clinice cu privire la eficacitatea complexelor de peptide; precum și de dezvoltare și introducere de noi produse și tehnologii avansate pentru medicament anti-îmbătrânirii și cosmetologiei clasei premium. În activele sale sunt mai mult de 300 de produse din diferite clase și grupe de complexitate. Este autorul noii doctrine de revitalizare în medicina anti-îmbătrânire.

 

 

stefankiv2_200_auto_5_100Stefanchiv Andrei Vasilievici  

Director executiv

Competența directorului executiv includ supravegherea lucrărilor de mai mult de 300 de dealeri regionali, analiza și optimizarea proceselor de afacere, care vizează dezvoltarea rețelei de dealeri și mărește eficiența acestuia, precum și să participe la elaborarea și punerea în aplicare a programelor de motivare directă și indirectă a liderilor din centrele regionale.

Combină în sine spiritul analitic, erudiția tehnică și abilități excelente de comunicare, care îi permit lui Andrei Vasilievici să implementeze cu succes proiectele inovatoare care vizează îmbunătățirea activității centrelor dealer și dezvoltarea birourilor regionale NPCRIZ.

 

img_38622_200_auto_5_100_200_auto_5_100Vasilenco Veaceslav Ivanovici  

Director creativ

Director creative, care este responsabil pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a unei strategii de comunicare. Generarea ideilor, planificarea afacerii, analiza domeniilor promițătoare de dezvoltare, proiectarea și controlul execuției unor proiecte creative care vizează promovarea brandului NPCRIZ sunt domenii importante de activitate a directorului de creație. Una dintre principalele sarcini – organizarea și coordonarea PR-service.

Datorită directorul de creație compania folosește în politica de comunicare a tendințelor actuale și tehnologii inovatoare în domeniul de publicitate, marketing și PR.

Combină gândirea creativă, pragmatismul și abilități excelente de comunicare Veaceslav Ivanovici a construi cu succes relații cu oameni și să supravegheze activitățile reprezentanților europeni a NPCRIZ.

 

khavinson3_200_auto_5_100Khavinson Vladimir Hațkelevici

Consilier științific șef

Director al Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, președinte al Filialei Regionale Europene a Asociației Internaționale de Gerontologie si Geriatrie (IAGG), vice-președinte al Societății gerontologiei al Academiei Ruse de Științe, principalul gerontologist în Sankt-Petersburg, profesor, doctor în științe medicale, membru corespondent al Academia de Științe Medicale, savant emerit în Rusia, laureat al Premiului Consiliului de Miniștri al URSS.

A studiat la Academia Medicală Militară Kirov.

Principalele interese ale lui Khavinson Vladimir Hațkelevici în știință sunt concentrate în zona de studiu clinic și experimental al procesului de îmbătrânire, cele mai importante mecanisme ale acestuia. De asemenea, omul de știință emerit efectueaza lucru la nivel mondial cu privire la crearea bioreglatorilor-geroprotectorilor peptidici. El studiază fundamentele teoretice și practice ale gerontologie și terapie bioreglatoare.

Membru-corespondent al Academiei de Științe Medicale este autorul a 6 medicamente. De la începutul anilor ’80, ele sunt folosite cu succes în tratamentul pacienților în țările CSI.

Vladimir Khavinson a publicat peste 600 de lucrări științifice în zona desemnată. 25 dintre acestea sunt monografii. El a fost primul care a creat medicament care va extinde în  mod semnificativ durata de viață umană și va elimina numeroasele manifestări ale bătrâneței.

Vladimir Khavinson este autorul a 123 de brevete naționale și internaționale.

ryzhak2_200_auto_5_100Rîjac Galina Anatolievna  

Consultant științific

Directorul adjunct pentru cercetare și tehnologii noi din Institul din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie, profesor, doctor în științe medicale.

Expert științific de înaltă calificare în domeniul studiilor experimentale și clinice ale fondurilor geroprotective peptidice. Principalul obiectiv al cercetării sale este acela de a studia mecanismele de îmbătrânire și dezvoltarea a metodelor pentru prevenirea și corectarea patologiei legate de vârstă, pe baza pe aplicarea patogenă a bioreglatorilor peptidici. Galina a fost implicat în dezvoltarea tehnologiei și organizarea fabricării a 35 de produse farmaceutice și suplimente alimentare, autorizate de către Ministerul Sănătății al Federației Ruse pentru uz medical.

Autor a 98 de lucrări științifice.