Nord-Vest Companie de Ceai

logo_nwtc_210_210_5_100Producere / http://www.sirkent.ru/

Despre producere

Nord-Vest Companie de Ceai este astăzi liderul pieței de ceai din Rusia în furnizarea serviciilor de ambalare a ceaiului în pachețele și vrac. La fabric este utilizat echipament străin, modern a companiei italiene Ima (ceaiuri în pachețele), Bestrom (echipament japonez) și «Marden Edwards», care sunt deservite de mecanici calificați din Sri Lanka, cu asistența specialiștilor ruși, datorită muncii fabricii și a echipamentelor pe lună sunt produse de până la 50 de tone de ceai în pachețele și 200 de tone de ceai vrac, cu păstrarea tuturor parametrilor, ceea ce asigură o băutură de calitate.

Cooperarea cu NPCRIZ

Ceai din seria “Ayurveda” pentru Centrul de Revitalizare și Sănătate este produs la Nord-Vest Companie de Ceai – unul dintre cei mai mari importatori de ceai de ceylon, chinezesc și indian în Rusia.

Ca bază pentru producerea ceaiului “Ayurveda”, este folosit ceaiul verde cultivat în țara, care pe bună dreptate este numită “o comoară de ceai” – în China, deoarece aici cultura de ceai a început să apară acum câteva mii de ani.

Testarea ceaiului este efectuată de experți adevărați în acest domeniu – personalul, care s-a născut și a crescut în Sri Lanka – pe insula unde producția de ceai este esențială. Ei amestecă materia primă pentru a obține raportul perfect, care are un gust și aromă bogată, și care asigură efectul maxim după aplicare.

Ca rezultat al procesului bine organizat, cu participarea specialiștilor de înaltă calificare Centrul de Revitalizare și Sănătate a primit ceaiuri de înaltă calitate și eficiență din seria “Ayurveda”, care încurajează organismul să se auto-regleze, detoxifieze, întărește sistemul imunitar și încetinește procesul de îmbătrânire.