Organizația Publică Rusă “Liga sănătății națiunii”

logo_liga_210_210_5_100Societatea / http://www.ligazn.ru/ 

Despre Liga Sănătății Națiunii

Scopul principal al organizației publice ruse “LIGA SĂNĂTĂȚII NAȚIUNII” este de a îmbunătăți starea de sănătate fizică și morală a cetățenilor ruși, îmbunătățirea calității vieții acestora. LIGA intenționează să combine forțele publicului rus, cunoștințele și experiența acestui în participarea responsabilă la dezvoltarea și punerea în aplicare a politicii adecvate. Programul Ligii determină participarea ei la dezvoltarea sănătății ruse, cultura sportivă, în protecția mediului, în promovarea și diseminarea unui stil de viață sănătos, în educarea tinerei generații în spiritul patriotismului și angajamentul dezinteresat de activitatea socială utilă și constructivă. Principalele prevederi ale programului reflecta cele mai recente realizări științifice în domeniul filosofiei, psihologiei, medicinei, dezvoltării teoriei conștiinței individuale și sociale, educației umaniste.

În domeniul medical Liga intenționează să participe la punerea în aplicare a programelor federale în domeniul sănătății publice, pentru a promova eficiența și calitatea serviciilor medicale, să asigure prioritatea combaterii bolilor / cardio-vasculare, pulmonare, cancerul, bolile la copii, dependența de de droguri, etc. ./., și a bolilor tratabile cu nivelul actual de dezvoltare a medicinei. Vor fi organizate regulat “verificări la fața locului” ale grupurilor medicale cu experiență și suport tehnic în regiunile din Rusia pentru a oferi îngrijire medicala de specialitate și de a informa publicul cu privire la posibilitățile din medicină. Liga va implementa un sistem de replicare a experienței medicilor ruși și instituțiilor medicale, și va introduce această experiență în tratamentul regional medical și în educație, precum și în programele de sănătate la întreprinderi.

Pe 10 martie 2011 Duma de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse a semnat un decret №3.4-12 / 174 cu privire la deschiderea direcției gerontologice a Ligii Sănătății Nației.

gerontoly_napravlenie

Efectuarea programului LIGII implică promovarea pe scară largă a scopurilor și obiectivelor de oameni care se bucură de încrederea societății, mediului academic, politicieni proeminenți, figuri publice, intelectuali bine-cunoscuți. Apartenența și lucru în Ligă ar trebui să fie o chestiune de onoare pentru toți cetățenii din Rusia, care se gândesc și sunt responsabili pentru soarta patriei.

Sperăm că, ca urmare a lucrului LIGII, și creșterea corespunzătoare a autorității aceste în rândul populației, va exista o îmbunătățire treptată a gradului de conștientizare publică, pentru a crește numărul de persoane fizic și moral sănătoși, educați și cu idei patriotice. Anume pe această forță Rusia poate să se bazeze, rezolvând problemele cu care se confruntă societatea. Anume datorită acestor forțe sănătoase, Rusia va consolida legislația sa privind statutul de putere mondială, va oferi o viață plină și fericită pentru cetățenii săi.

În centrul de sănătate de consultare și informare în Pavilionul №5 a Ligii Sănătății Națiunii primesc recepționării publice gratuite de către recepționările ale principalelor centre științifice și medicale federale din Rusia:

Recepția publică Centrul Științific de Chirurgie Cardiovasculară numele A.N.Bakulev RAMN

Recepția publică Instituție Federală Stat Complex Intersectorial de Cercetare și tehnologie “Microchirurgia ochiului” numele S.N. Fiodorov

Recepția publică Instituție Federală Stat Centru științifico-clinic de Otorinolaringologie al Agenției Federale Medico-Biologice

Recepția publică a Institutul de Cercetări Științifice de Nutriție în Academia Rusă de Științe Medicale

19 septembrie 2011 a deschis porțile:

Recepționarea publică a Institutului din Sankt-Petersburg de bioreglare și gerontologie,

care realizează primirea și consultarea populației pe întrebări de bioreglare, diagnosticul și tratamentul bolilor asociate cu îmbătrânirea.

Specialiști de înaltă calificare a Institutului, cercetătorii din Centru de Revitalizare și Sănătate (oncologi, urologi, imunologi și gerontologiști) vor ajuta să faceți un plan de măsuri de diagnostic și tratament necesare, si va selecta cel mai bun curs de bioreglatori peptidici și medicamente cu acțiune de restaurare.