Teritoria peptidelor

REVITALIZAREA – TERMEN CARE ÎNSEAMNĂ “REVENIREA LA VIAȚĂ, ÎNTINERIRE.”

Bine ați venit la Centrul pentru Revitalizare și Sănătate, care este un partener strategic și reprezentant exclusiv al Institutului din St. Petersburg de Bioreglare și Gerontologie, care dezvoltă și pune în aplicare un întreg sistem de preparate “inteligente”, pe baza de nanopeptide pentru prelungirea tinereții. Ele sunt unite într-o clasă de peptide bioreglatori și sunt instrumentele unice dovedite științific care oferă longevitate activă și creșterea speranței de viață. Din acest motiv, obiectivul principal al activității Centrului nostru este de a promova medicina ANTI-AGE, bazată pe utilizarea medicamentelor peptidice, care restabilesc funcțiile organelor și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Altul, dar nu mai puțin important domeniu al activității noastre este activitatea Societății Ruse de Medicină Anti-Age. Suntem implicați activ în desfășurarea atelierelor de formare cu implicarea experților interni și externi în domeniul Anti-Age, precum și evaluăm eficiența diferitelor tehnici și medicamente pentru a reduce vârsta biologică și combaterea patologiei legate de vârstă. Activitatea noastră îmbină abordări diferite pentru rezolvarea problemei de prelungire a perioadei active a vieții, astfel încât în arsenalul nostru nu sunt doar medicamente peptidice, dar și alte clase de resurse extrem de activi și fiziologice.

Un alt profil important al activității noastre este deschiderea în Rusia și în străinătate rețelei de recepții publice a Institutului din St. Petersburg de Bioreglare și Gerontologie. În aceste recepții, oricine poate absolut liber să primească sfaturi cu privire la sănătate și longevitate la cei mai importanți oameni de știință ai Institutului, precum și să facă un program individual de corectare a corpului cu ajutorul medicamentelor NPCRIZ.

Astăzi Centrul de R(evitalizare și Sănătate este în creștere în mod activ, și gama de produse este actualizată constant cu medicamente, care nu au alternative, sau acestea uneori, sunt pur și simplu imposibil de găsit. Dar să ne întoarcem la sursele originale. La începutul călătoriei noastre, în anul 2009, am avut un total de 7 bioreglatori peptidici naturali a Institutul de Bioreglare și Gerontologie din Sankt-Petersburg. Și a fost imediat clar că acest volum nu este suficient. A fost necesar de a rezolva spectrul global de probleme asociate cu sănătatea în rândul populației. Deci, ne-am dus mai departe și a creat 19 complexe  peptidice (CP) în soluție bazate pe substanțe naturale, care au efecte asupra diferitelor organe și sisteme. Astăzi, ele sunt foarte populare.

Desigur, pe lângă peptide oferim și alte soluții. În special, aproape imediat a apărut linie de mesoteli potabile (medicamente pe baza de colină), care îmbunătățesc fluxul sanguin cerebral, activitatea sistemului nervos central și periferic. Din cauza că cursul principal a fost luată spre revitalizare, a apărut în arsenal și mijloacele pentru aplicare externă: cosmetică pe bază de peptide și celule ReviLine, precum și mesotele pentru uz extern (produse pentru mezoterapie ne injectabilă). Apropo, astăzi avem dreptul exclusiv de a utiliza pe teritoriul Federației Ruse substanța HPE-4, care este reprezentată în mezolet extern.

Printre realizările științifice aș dori în special să evidențiez o serie de medicamente. Mai întâi de toate, “Chondromix” – o alianță de succes a toate cele bune ce există astăzi pe piață, atât în rândul medicamentelor, cât și printre parapharmaceutice pentru restabilirea sănătății articulațiilor.  “Voliustom” – simbioză competentă a tuturor tipurilor de fibre alimentare, prezentat astăzi în gastroenterologie și nutriție. Nu numai că îmbunătățește lucru tractului gastrointestinal, dar este un adsorbant excelent care scade colesterolul și zahărul, și previne dezvoltarea proceselor neoplazice în intestin. Preparatul “Renefort” pentru rinichi – este o realizare separată, deoarece, după prăbușirea URSS și a țărilor din “lagărul socialist” au dispărut preparate, care ar dizolva bine pietre din rinichi și ar diminua suferința oamenilor.

Astăzi NPCRIZ are planuri mărețe pentru următorii câțiva ani. Se realizează planurile de a extinde gama de peptide naturale de noi bioreglatorilori: “Bonomarlot” (peptide de măduva osoasă), “Bonothyrk” (peptide ale glandelor paratiroide), “Glandokort” (peptide suprarenale), “Gotratix” (peptide musculare), “Taxorest” (peptidele bronhiilor). Este planificat să se introducă bio-regulatori de cel mai înlt nivel – medicamente peptidice de influență complexă pe bază de 3 sau chiar 5 substanțe: pentru bolnavii de cancer, pentru sportivi, pentru sistemul neuroendocrin, sistemul hematopoietic, sistemul musculo-scheletic, pentru femei și bărbați.

Gama de produse se extinde. Se dezvoltă tendința de alimente funcționale. Aceasta ajută la normalizarea greutății și curăță organismul. În viitorul apropiat vor exista preparate cosmetice, în care vor fi utilizate inductori ai telomerazei și peptide strict specifice, care sunt folosite în cosmetologia profesională. Și în acest caz, ne vom concentra asupra simbiozei peptidelor sintetice și naturale. Se speră că în curând visul de a crea o linie de produse cosmetice semi-profesionale anti-age va fi realizată. De a crea ceva “extraordinar” este posibil doar comunicând și lucrând numai cu oameni progresivi și creativi, care pot într-adevăr să se gândească larg, dincolo de domeniul de aplicare propus. Folosind tot ce este mai bun în toată lumea. Aceasta este calea de evoluție în domeniul științei și crearea medicamentelor eficiente unice. Și noi îl alegem!


ESTE POSIBILĂ COOPERAREA CU 
NPCRIZ? DA!


PENTRU PERSOANE FIZICE:

Înregistrânduvă în NPCRIZ în calitate de client regulat, veți obține o serie de avantaje:

 • reducere cumulativă la medicamente și produsele noastre, pe care o puteți utiliza în orice moment convenabil pentru;
 • în fiecare lună organizăm câteva acțiuni cu un preț special pentru produse, și aveți posibilitatea de a urmări aceste informații pe site-ul nostru și de a face achiziții dumneavoastră cât mai eficient posibil,
 • la cererea dumneavoastră, vă vom furniza informații cu privire la oferte speciale și evenimente care vă pot fi utile.

PENTRU SPECIALIȘTI:

Puteți avea succes nu doar în calitate de utilizator, dar, de asemenea puteți utiliza produsele NPCRIZ în activitatea dumneavoastră profesională, cu ajutorul unui sistem flexibil de reduceri. Noi, la rândul nostru, vă va oferi suport informațional (cursuri, seminarii).

PENTRU MANAGERI:

Pentru dumneavoastră personal și personalul organizației dumneavoastră, oferim un program de recuperare funcțională a organismului, pe baza unei examinări medicale. Puteți să o utilizați pentru prevenirea bolilor, cât și pentru lecuire. Acest lucru va asigura reducerea morbidității, creșterea productivității și o atmosferă bună în familie și echipă. Este posibilă chemarea experților. Noi vă oferim servicii de calitate, cooperare pe termen lung, iar voi vă veți bucura de rezultate.

5 CAUZE PENTRU A ALEGE NPCRIZ:

 • INOVARE ȘI TENDINȚE ÎN-ANTI AGING MEDICINĂ
 • EXPERIENȚĂ DE PESTE 40 DE ANI A OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ
 • EFICIENȚA ȘI REZULTATUL DOVEDIT ȘTIINȚIFIC
 • CALITATE ȘI SIGURANȚĂ A PREPARATELOR GARANTATĂ
 • FRUMUSEȚE, SĂNĂTATE ȘI TINEREȚE PENTRU MULȚI ANI

ȘI ÎNCĂ CEVA… ESTE ACTUAL PENTRU TOȚI!

Metropolele au fost și sunt pe ultimele locuri după calitatea mediului. Stres constant, radiații, dietă nesănătoasă și stilul de viață greșit, obiceiurile rele – toate acestea contribuie la distrugerea corpului, dar mergem la doctor doar atunci când problema nu are o soluție radicală. Dar noi trebuie să avem grijă de copii și părinți. Îmbătrânirea activă devine extrem de importantă pentru noi și pentru cei dragi, pentru că atât de mult dorim să petrecem cât mai mult timp împreună. Cu ajutorul nostru, veți fi capabili să monitorizați starea organismului dumneavoastră, pentru a preveni o varietate de boli, inclusiv și a celor periculoase, precum și veți putea lua măsurile necesare la timp. Veți putea restabili sănătatea, sau chiar preveni unele boli, veți uita calea spre medici, veți uita de medicamente inutile în dulăpiorul cu medicamente, și veți începe să obțineți și mai multă placere de la viață.

ȘI ÎNCĂ CEVA… CINE VREA SĂ FIE MAI TÂNĂR MINIMUM CU 10 ANI?

A FI ȘI NU A PĂREA, concentrându-se doar pe aspectul feței și a corpului? Ai acordat atenția faptului că la întrebarea “La ce vârstă recomanda-ți un facelift chirurgical” un chirurg plastic de renume spune: “La nici o vârstă!” Dar de fapt asta este pâinea lui. Deci, haideți să vorbim despre faptul că piele frumoasa reflectă o performanță sănătoasă a organelor noastre interne. Vă propunem preparate peptidice pentru 19 sisteme ale organismului. Cu ajutorul lor veți putea îmbunătăți sănătatea și de a reduce vârsta biologică. Având grijă de sistemul neuroendocrin, imunitar și cardiovascular, de țesute și ficat, și veți vedea rezultate deja în procesul de luare a medicamentelor. Credeti-mă, pielea ta va fi recunoscătoare!

Poate vă întrebați cât de mult va costa? De la 2000 de ruble pe lună (consumul mediu), dar pe lângă asta există un sistem flexibil de reduceri! Gerontologistul principal din Europa – V.H.Khavinson a comentat: “Rata anuală a preparatelor este aproximativ egală cu costul țigărilor fumate în același timp.. Și dacă adăugăm costul alcoolului?” Gândiți-vă, deveni sufletul nostru pereche, veți fi capabil să economisiți bani și timp. Este interesant faptul că timpul acum poate nu doar păstrat dar și cumpărat. Da, da! Cumpărat. Deoarece anume timpul este cel mai scump și, probabil, cel mai valoros lucru pe care îl are un om. Fiind mai tânăr, trăind mai mult, trăind mai calitativ, chiar și atunci când aveți 80 – e real. Este mult mai real decât vă puteți imagina.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE MEDICINĂ ANTI-AGE

De multe ori ne întrebăm de ce tendință anti-vârstă în zilele noastre se dezvoltă atât de rapid? Ce este în spatele acestor cuvinte, nu este întotdeauna clar? De fapt, medicina anti-îmbătrânire există aproape 100 de ani. Aici este necesar să ne amintim de medicul elvețian Paul Niehans – fondator tehnologii de utilizare a țesut fetal. Dacă vorbim despre existența informală – aceasta a existat din cele mai vechi timpuri. Regina Egiptean Cleopatra recurgea în mod activ la ea. Au lucrat la ea și Avicenna și Paracelsus. De ce tema anti-age este atât de actuală acum? Pur și simplu mass-media au făcut-o atât de interesantă și populară. Talk-show-uri cu participarea oamenilor celebri care spun ce saloane au vizitat, ce proceduri de întinerire au trecut, joacă un rol important. Trăim într-o epocă de consum, vrem să ne “vindem” cât mai scump, și majoritatea înțeleg: pentru a avea succes, trebuie să arătăm bine. Din păcate, de foarte multe ori oamenii iau aceste cuvinte în mod direct, și se bazează pe chirurgie plastica reconstructivă, care are prea puțin de-a face cu medicina anti-îmbătrânire. Se începe totul cu sănătatea internă, și dacă nu se poate complet de depășit îmbătrânirea, deoarece este un proces fiziologic programat, noi putem să-l încetinim semnificativ și să îmbunătățim calitatea vieții. Iar vestea bună este că astăzi există oameni care devin tot mai mulți care au grijă de sănătatea proprie pentru a ajunge la toamna vieții cât mai târziu posibil.

Folosim o abordare corectă, care proclamă necesitatea de a gândi înainte de toate despre starea de sănătate interioară. Fără aceasta luciu indus dispare repede. În același timp, dorim să subliniem că, dacă doriți serios să creați o rezervă sigură de sănătate pentru viitor, va fi nevoie de pregătire serioasă, deoarece ritmul rapid de viață astăzi cauzează că, în vârsta de 30-35 de ani, mulți dintre noi au resursele interne ale organismului epuizat. Fără pregătire este dificil să se atingă rezultatul așteptat. Țineți minte că, panacee și medicină anti-îmbătrânire nu există, anti – vârstă este, în primul rând, o abordare sistematică. Și aici un rol important, împreună cu medicamente speciale este important ce mod de viață duce omul, el ar trebui, fără iluzii, să fie corect.

Astăzi avem un număr foarte mare de medicamente care sunt create în scopul de a lua măsuri de prevenire, precum și încetinire a procesului de îmbătrânire. Și o sa vă deschid un secret – unul dintre motivele creerii NPCRIZ fost dorința de a da oamenilor obișnuiți o șansă de a atinge realizările din medicină anti-îmbătrânire. Și am reușit să o facem, iar prețul nu este de sute sau zeci de mii, cum este de obicei în cazul produselor anti-age.

Pentru dezvoltarea medicinei anti-îmbătrânire în Rusia ar trebui să treacă încă 5-10 ani, trebuie să se schimbe generațiile de medici, să apară medici progresivi și cu gândire nestandartă. Până atunci, începeți în mod independent și cu promptitudine să aveți grijă de organism, și atunci viața va fi lungă, sănătoasă și interesantă.

        ȘI TOTUȘI: CE ESTE ANTI-AGE?

ANTI-AGE, sau Anti-îmbătrânire astăzi – este o ramura a medicinei care se ocupă cu dezvoltarea și punerea în aplicare a tehnologiilor avansate care prelungesc tinerețea. În plus, ajută la căutarea soluțiilor promițătoare și high-tech pentru prevenirea bolilor asociate cu înaintarea în vârstă.

Data de naștere oficială a medicinei Anti-îmbătrânire este considerat anul 1993, când un grup de medici și cercetători sub conducerea lui Robert Goldman și Ronald Klattsa s-au adunat în Chicago pentru a discuta problemele legate de întinerire și creșterea speranței de viață. Rezultatul discuțiilor a fost decizia cu privire la înființarea Academiei Americane de Medicină Anti-Age. Un an mai târziu, sub auspiciile Academiei avut loc primul simpozion, la care au participat câteva zeci de experți. În timpul acestea au fost idei exprimate viziuni despre prevenirea îmbătrânirii, au fost propuse noi metode a luptă cu înaintarea în vârstă și tulburări legate de vârstă, pe baza celor mai recente idei despre deteriorarea corpului și reducerea funcțiilor sale. De mai mulți ani, numărul de specialiști în medicina anti-îmbătrânire a crescut de mii de ori că, în cele din urmă, medicina anti-age a fost creată ca o specialitate separată.

În prezent, experții anti-age sunt uniți în asociații, din cauza că fiecare școală medicală sau academie promovează metodele de extindere a tinereții. În America, accentul se pune pe terapia de substituție hormonală (hormon de creștere drosteron degidroepian-, insulina-ca factor de creștere, și așa mai departe.). În Elveția, de exemplu, interesele profesioniștilor sunt legate de vitamine si antioxidanți; se manifestă un mare interes în utilizarea tehnologiei țesutului embrionar. Întrucât legislația europeană limitează sever posibilitatea de a folosi un material biologic, la întrebarea cu privire la utilizarea sa este acum în curs de rezolvare. În Rusia sursa prioritară și principală este utilizarea fracțiunilor cu greutate moleculară mică ale polipeptidelor.

        Datorită multitudinii de școli și direcții nu există nici o organizație ierarhică clară:

 • Societatea Mondială de Medicină Anti-Age

     (WOSIAM – președinte Dr. Thierry Hertogue),

 • Academia Americana de Medicina Anti-Age

     (АААМ – președinte Dr. Ronald Klatz),

 • Asociația Europeană a Medicinei Anti-Age și Regenerative

      (ESAAM – președinte Dr. Christos С. Zouboulis),

 • Academia Elvețiană de Medicina Anti-Age

     (SAAAM – președinte Dr. Jean-Pierre Nairn – el este adjunctul secretarului general ESAAM),

 • Societatea rusă de Medicină Anti-Age – membru ESAAM

      (RSAAM – președinte Dr. Svetlana Trofimova) și așa mai departe…

O situație diferită predomină în lumea Gerontologiei și Geriatriei. Ei se ocupe cu problemele îmbătrânirii, explorarea mecanismelor de “grijire a tinereții.” Există Asociația Mondială de Gerontologie și Geriatrie – (2013 – 2017) IAGG, al cărui președinte este Dr. Heung Bong Cha. Există ramura european IAGG (EAGG), al cărui președinte este Dr. Vladimir Khavinson (Rusia). În acest sens, ar trebui remarcat faptul că societatea rusă de Medicina Anti-Age, ca aceasta este parte a Asociației Europene de Medicina Anti-Age (ESAAM), este axat pe IAGG și pe sucursala sa europeană ca expert șef a societății ruse și consilier nostru șef științific este președintele sucursalei IAGG europene – Vladimir Khatskelevich Khavinson. Acest lucru îl distinge de un număr infinit de asociații non-profit, care sunt nestructurate, în esență, sunt doar comunități de medici.

      ISTORIA ANTI-AGE, PE CARE APROAPE NIMENI NU O CUNOAȘTE

Dacă te uiți dincolo de prevederile acceptate, medicina anti-îmbătrânire datează încă din 1931, atunci când medicul elvețian Paul Niehans a introdus suspendarea embrionară pacientului pe moarte și a salvat-o. Cu acest caz a și începe medicina ANTI-AGE. Același om de știință a continuat cercetările sale și a reușit. Preparatele obținute din țesut embrionar, sunt folosite de cele mai renumite personalități ale secolului XX. Ulterior Niehans Pavel și asociații săi au creat prima cosmetică celulară. Astfel a început epoca ANTI-AGE.

În țara noastră, în prima jumătate a secolului XX, cercetarea privind regenerarea țesuturilor era efectuată de un grup de oameni de știință, talentați conduși de V.P. Filatov (Odessa) și M.P. Tusnova (Kazani). În a doua jumătate a secolului trecut, în abordarea temei regenerării și extinderii a longevității vieții a fost făcut un salt uriaș, datorită cercetărilor făcute sub conducerea medicilor militari V.H. Khavinson și V.G. Morozov. Au deschis o nouă direcție în medicină, care implică utilizarea cytomedinelor și au construit o teorie bazată pe peptide care reglementează îmbătrânirea. Sub conducerea lor, au fost create preparatele timusului și glandei pineale, care încetinesc procesul de îmbătrânire și dezvoltarea cancerului. Ulterior sa demonstrat ca preparatele peptidice din glanda pineală nu sunt numai inductori de melatonină endogenă, dar și a telomerazei (care extinde porțiunile de capăt ale cromozomilor), ce ca rezultat prelungește durata vieții cu 42%. În ciuda diferitor opinii în lumea oamenilor de știință, preparatul pe bază de peptide a glandei pineale este considerat a fi primul din lume inductor al telomerazei.

 

      TENDINȚE PRINCIPALELE ÎN ANTI-AGE

Dacă am încerca să rezumăm tot ceea ce a fost creat în medicina anti-îmbătrânire în ultimii 100 de ani, trebuie să se constate principalele tendințe în prevenirea îmbătrânirii premature.

1. Antioxidanții au un efect pozitiv, dar nu întotdeauna stabil de revitalizare. Cu toate acestea, această tendință este foarte populară în Rusia și Europa. Este dovedit că antioxidanții îmbunătățesc în mod semnificativ sistemul imunitar, cardiovascular și nervos, precum și fac ca o serie de boli să dispară. În mod ideal, o persoană ar trebui să folosească resursele sale antioxidante, dar la 35-40 de ani, ele sunt foarte puține, astfel încât utilizarea medicamentelor acestui profil au un efect foarte potrivit.

2. Terapia hormonală este foarte eficientă și populară în Statele Unite și Asia. În arsenalul ei sunt: hormoni de creștere, dehidroepiandrosteron, hormoni sexuali, steroizi anabolizanți. Cu toate acestea, în Rusia terapia cu hormoni ridică o serie de obiecții din cauza un risc crescut de complicații, inclusiv a cancerului. Hormonii sunt prescriși numai de către un medic, și numai după efectuarea anumitor studii. Fără supraveghere medicală utilizarea lor este strict interzisa. În acest sens, se arata mult mai avantajoase peptidele (despre ele mai târziu), deoarece acestea reglementează și procesele neuro-endocrine și din țesuturi și, în același timp, nu au efecte secundare.

3. Aplicarea precursorilor neurotransmițătorilor are de asemenea un efect pozitiv; precursorilor de acetilcolină sunt folosiți cel mai des (în Rusia este permisă doar colina), mai rar ca – dopamina. La timpul său mesajul pe tema medicinii anti-age au emoționat comunitatea medicala, care erau folosite în tratarea Alzheimerului si Parkinson (atsefen și deprenil). De exemplu, medicamentul atsefen a devenit precursorul parafarmaceuticelor bazate pe DMAE. Acest material oferă efect nootropic instant și poate, în unele cazuri, să îmbunătățească metabolismul și chiar să modifice starea pielii. Răul se ascunde în faptul că administrarea continuă a unei substanțe pe deplin sintetizate repede scade din funcția hepatică. Cu toate consecințele care decurg din aceasta. Prin urmare, în Rusia este interzisă utilizarea acestei substanțe în industria alimentară și farmaceutică. O excepție este în cazul cosmeticii, unde DMAE este parte din pregătirilor pentru mezoterapie. Preparatul este utilizat de cosmetologi peste 30 de ani, dar timpul nu sta pe loc, ceea ce înseamnă că acesta a fost înlocuit de o nouă generație de materiale – de exemplu, tetrahydroxypropyl (HPE-4). Dar hai sa vorbim despre asta mai târziu, atunci când va fi vorba despre produse cosmetice.

4. Utilizarea medicamentelor antidiabetice. Acestea au fost utilizate în mod activ și cu succes în a doua jumătate a secolului al XX în Uniunea Sovietică. Tehnica de aplicare a acestora a fost uitata nemeritat. Cu toate acestea, în ciuda eficienței, este nevoie de o monitorizare profesională de către un medic.

5. Restricție calorică este actuală și în prezent, muncă în această direcție continuă. A fost de mult timp dovedit că reducerea caloriilor în hrana de zi cu zi poate mări semnificativ speranța de viață. E simplu: metabolismul e mai intens, cu atât mai repede organismul arde. Cu toate acestea, pentru a mări durata de viață a animalelor a fost posibilă datorită dezvoltării hipogonadismului pe fundal de “malnutriție”. Ceea ce a afectat în mod natural capacitatea de a avea copii. Prin urmare, în această direcție încă nu au fost puse toate punctele. Cu toate acestea, trebuie să ne gândim la consumul rezonabil de produse alimentare. De alimente depinde durabilitatea ficatului, pancreasului, pereților vaselor sangvine, mușchiului cardiac, și așa mai departe …

6. Utilizarea complexelor metabolice de vitamine-coenzime. Este mult mai important pentru țările din fosta Uniune Sovietică și Europa. Ei nu au un impact semnificativ asupra speranței de viață. Cu toate acestea, îmbunătățesc parametrii “respirației celulare”, procesele metabolice și ajută la prevenirea dezvoltarea multor boli teribile.

7. Utilizarea de preparate embrionare și ale țesutului. Ele sunt foarte eficiente, dar în prezent nu sunt utilizate pe scară largă, din cauza riscului crescut de complicații și complexitatea de reglementare juridică. Probabil, ar trebui de luat în considerare utilizarea placentei. Metoda de aplicare a fost elaborată și implementată în a doua jumătate a secolului XX. În ciuda eficienței, placenta este adesea extrem de dur afectează organismul, ceea ce duce la efecte secundare grave. Am observat că nu numai în Rusia, dar și în Europa au observat un număr mare de atacuri de cord pe un fundal injectării placentei. În acest sens, în țara noastră, această tehnică aproape s-a scufundat în uitare.

8. Utilizarea celulelor stem. Această industrie este de medicină experimentală și lucru în această direcție continuă. În ciuda tuturor asigurărilor experților clinicilor comerciale, tehnicile lor de revitalizare nu au nimic de-a face cu celule stem pluripotente. Dar în jurul lor sunt atât de multe speculații. Nici un fel de tehnică de stimulare a țesutului nu poate provoca apariția clonelor stabili de celule CD34-pozitive. Există o mulțime de secrete care fac în asa fel ca clientul să se simtă renăscut: acest sunt și peptide și hormoni, și placenta, în cele din urmă. Toate secretele nu vor fi dezvăluite. Dar credeți-mă, există un arsenal de instrumente care să ofere un efect rapid și tangibil. O altă întrebare – cât de sigur este asta pentru sănătate și viață? Puteți administra orice, numai nu celule stem proprii. În țara noastră și în lume, să spui cu voce tare, și să numești experți nu este acceptat. Există reguli nerostite. Și etică, în cele din urmă. Principalul lucru e să ținem minte că celulele stem – sunt încă doar un câmp de experimentare. Și de această problemă se ocupă institutele de cercetare, și nu organizațiile private. Succese sunt în hematologie, stomatologie și tratamentul pacienților arși. Dar dacă vorbim despre celulele de rezervă de organe și țesuturi (celule stem) regional specifice, totul este un pic mai simplu. Peptidele au fost izolate din organe și țesuturi, care au capacitatea de a le trezi, declanșând astfel procesul de regenerare. Principala condiție – un statut imun adecvat și funcționarea sistemului nervos central. Fără acest semnal trezirea celulelor de rezervă nu va fi realizată.

9. Utilizarea rezidurilor albinelor oferă un efect pozitiv, dar nu întotdeauna stabil. Cu toate acestea, se observă efecte de bio-stimulare și corectare a imunității, ce este deja foarte bine.

10. Utilizarea adaptogenilor are un efect pozitiv, dar nu întotdeauna stabil. Levzei derivați, ginseng, eleutherococcus, astragalus și rhodiola au fost utilizate pe scară largă în URSS în secolul XX-lea.

11. Utilizarea melatoninei sintetice în doze terapeutice în prezent este inacceptabil din cauza riscului de apariție a tumorilor. Înainte în occident acesta se primea înainte de somn, în luptă cu menopauza, dar și pentru a se simți bine. Dar, la începutul acestui secol, în Rusia sub conducerea lui V.H. Khavinson și V.N. Anisimov, au fost efectuate o serie de investigații fără precedent, care au dat rezultate uimitoare. Ei au comparat efectele melatoninei sintetizate și a preparatului peptidic. Ambele preparate regenerau funcționarea sistemului nervos, endocrin, cardiovascular, de reproducere, antioxidant, acesta s-a dovedit a fost extrem de eficiente în lupta cu patologiile oncologice… Totul a fost bine, până la momentul în care la dozele terapeutice de melatonină la animalele de laborator au fost găsit limfom malign. Trebuie de remarcat faptul că preparatul peptidic nu produce așa ceva. Dimpotrivă: acesta reduce frecvența apariției tumorilor spontane de 3-5. Răspunsul este simplu: doză de melatonina o puteți stabili, dar eliberarea ciclică a medicamentului în sânge nu poate fi repetată. În plus, sinteza melatoninei este strâns legată de activitatea organelor majore endocrine, în special a hipotalamusului. Anume acesta generează semnalele de ritm circadian, pentru a ajuta în corpul (epifiza, amigdalele, țesutul limfoid al intestinului, apendice, prostata), melatonina este sintetizată, și apoi la o anumită frecvență și anumite porțiuni eliberate în sânge, controlul tuturor proceselor din organism. În ciuda faptului că acesta nu este un hormon, aplicarea sa nu numai că nu poate reproduce în totalitate efectele endogene a melatoninei, dar ca acesta poate fi ca terapie de substituție hormonală. În loc de efectele pozitive în organism se creează erori de sincronizare în bioritmul organismului. Prin urmare, melatonina ar trebui să fie utilizată pentru corecția bioritmurilor, și numai atunci când treceți peste mai multe zone de timp într-un avion.

12. Utilizarea medicamentelor pe bază de peptide este una dintre direcțiile prioritare și populare în medicina anti-îmbătrânire, deoarece acestea restabilesc funcțiile fiziologice ale sistemelor antioxidante și imunitare, precum și a tuturor organelor și sistemelor ale corpului. Așa cum am menționat anterior, peptidele sunt singurele mijloace din lume care pot prelungi durata de viață și longevitatea activă. Dar despre ele mai târziu.

13. Utilizarea inductori ai telomerazei. Astăzi există două tipuri de medicamente: un derivat din rădăcină de Astragalus (observații clinice puține) și medicamentul peptidic din epifiză “Endoluten® (anterior se produce în diferite versiuni și a fost folosit pentru mai mult de 20 de ani). Câteva cuvinte despre telomerază. Această enzimă, care se bazează pe blocurile de protecție (telomerii) pe porțiunile de capăt ale cromozomilor. Numărul acestor blocuri este redus cu fiecare diviziune celulară, iar când celula se divide, de exemplu, de patruzeci și șapte de ori cromozomii săi scurtează telomerii la un nivel critic. În acest moment începe procesul de moarte celulară programată (apoptoza), și celula încetează să mai existe. Adesea (în condiții de stres, intoxicație, probleme frecvente cu sistemul imunitar), telomerele se scurtează prematur. Lungimea lor este criteriu clar de determinare a vârstei biologice. Cu atât mai lungi sunt telomerii – cu atât mai mică este vârsta biologică, cu cât sunt mai scurte – cu atât vârsta este mai mare. Natura are un mecanism natural pentru creșterea fiziologică a telomerilor, acesta se realizează prin munca (activitatea) enzimei telomerazei. Activitatea telomerazei este afectată de activitatea genei care o codifică. Oamenii de știință doresc să găsească  modalități de a spori activitatea telomerazei. Este cunoscut faptul că, de exemplu, celulele tumorale și limfocitele B, infectate cu virusul Epstein-Barr, prin propriile mecanisme activizează telomeraza și se divizează la nesfârșit, devenind aproape nemuritoare. Dar acestea sunt procese patologice. Și ce rămâne cu fiziologia, cu norma? Este cunoscut faptul că există o așa-numită limită a diviziunii celulare sau limita Hayflick – o celula se divide aproximativ 50 de ori, iar moartea ei este programată genetic. Acest lucru se face pentru a preveni acumularea de daune genetice și erori, deoarece, cu fiecare divizie există eșecuri nesemnificative. Cu alte cuvinte, o copie – întotdeauna e o doar o copie, și nu corespunde 100% cu originalul. Poate la 99.999 la sută, dar nu la 100%. Când celula este împărtășită mai mult de 40 de ori – diferența dintre prima generație și ultima este reală, dar nu esențială. Cu toate acestea, ca măsură de protecție, celula care a dat aproximativ 50 de generații, trebuie să se retragă. Aceasta este esența de menținere a stabilității și permanenței în masă de celule.

Dar natura a dat speranță într-o viață lungă și fericită. Sa constatat că peptidele care inițiază procesul de sinteză a proteinelor în glanda pineală, pot și activa gena telomerazei. Ca urmare, celula este capabilă de a se împărți mai mult de 50 de ori. Și se poate împărți de 64-67 de ori. La acest lucru contribuie telomerii lungi. Astfel, durata de viață a celulei crește 40 – 42%. Și tot asta fără patologii. Asta înseamnă că există un mecanism absolut fiziologic de creștere a speranței de viață. Acesta a fost descoperit de oamenii de știință conduși de V.H. Khavinson în perioada 2002-2004. Experimentul a fost repetat de 15 ori! În diferite laboratoare din întreaga lume. Și de fiecare dată: aceleași rezultate – alungire telomerilor și divizarea lor de mai mult de 60 de ori. Echipa lui V.H. Khavinson prima a descris procesului de activare (inducție) a telomerazei cu ajutorul peptidelor epifizei și a arătat, de asemenea, capacitatea de a aborda legarea peptidelor la gene specifice. Mai mult decât atât, V.H. Khavinson și colab. au descris structura telomerii – repetare la nesfârșit a aceeași secvență definită de nucleotide (unități structurale ale moleculei de ADN). În același timp economic și politic dificil oamenii noștri de știință nu au avut nici două sau trei publicații în reviste medicale de Vest. Și asta a fost de ajuns pentru colegii de peste mări să scrie o lucrare fundamentală pe telomeraze, pe baza datelor noastre, și să câștige Premiul Nobel în biologie, fără a se referi la surse. Astăzi, ei încearcă să cucerească adepții pieței farmaceutice cu ajutorul extractului din rădăcina de Astragalus, efectelele căruia nu au fost confirmate de cercetări ample. În schimb, preparatul peptidic de epifiză are aproape 40 de ani de studii și 20 de ani de utilizare în practică. “Endoluten”® – un produs unic, deoarece restabilește nu numai sinteza proprie de melatonină, dar și reglează procesele imune și neuro-endocrine, previne dezvoltarea cancerului, dar este încă un inductor al telomerazei. Aceasta este un adevărat “standard de aur” de longevitate.

        NPCRIZ ȘI MEDICINA ANTI-AGE

Munca noastră acoperă majoritatea domeniilor care există în medicina ANTI-AGE. Desigur, acest lucru se aplică pe antioxidanți (agenților “Panaxod”®, “Complex 3R”® și altele.), precum și sistemele metabolice complexe care îmbunătățesc celulele (“Ensil”®). În plus, folosim în mod activ așa-numitele instrumente de bază de revitalizare (linia de mesotele pentru uz intern), care se bazează pe antioxidanți și precursorii de acetilcolină.

În ceea ce privește efectul asupra sistemului de reproducere și endocrin, aici avem un arsenal de medicamente peptidice care au un efect pe anumite organe, și cu acțiune centrală. Același grup de medicamente utilizate de noi pentru restaurarea organelor și țesuturilor ale întregului organism, la nivelul ADN-ului. În cele din urmă, aceleași medicamente peptidice trezesc celulele de rezervă latente și prelungesc cromozomii, crescând resursele organismului cu cel puțin o treime.

      O VIZIUNE NOUĂ ASUPRA REVITALIZĂRII

Anumite dificultăți pentru adevărați profesioniști este elaborarea programelor individuale de revitalizare și tactici de pregătire a organismului. Mult timp se considera că pentru a obține un curs concret și de durată este suficient un curs de durată. Dar timpul și experiența arată că nu este. În unele cazuri, efectul nu este aș cum era de așteptat, în timp ce în alte cazuri există nuanțe de tolerare a preparatului. Răspunsul a fost simplu – organismul trebuie să fie pregătit pentru programele ANTI-AGE. Principala inconveniente este imperfecțiunea mecanismelor de detoxifiere, dificultăți create de aplicare a anumitor medicamente. O altă problemă este disfuncția suprarenală, metodele standarde de multe ori nu este standard – care este problema principala în lupta cu ateroscleroză, diabet, boli autoimune, etc. Prin urmare, doctrina de revitalizare, creată de noi, trebuia să fie revăzută. Anterior, sa presupus că puteți lua imediat preparate complexe din țesute cerebrale, sistemul imunitar și vasele de sânge, și apoi complexe de ficat, sistem musculo-scheletice, și alte organe. Dar nu este așa. A fost creată o abordare îmbunătățită a luptei cu îmbătrânirea prematură. Indiferent: primiți preparate în capsule sau plecați la o clinică de tratament de revitalizare – organismul trebuie să fie pregătit. Timpul necesar în medie – aproximativ 30 zile. Faza pregătitoare va spori considerabil eficiența cursul viitorului tratament ANTI-AGE.

La etapa de pregătire, vă recomandăm utilizarea de antioxidanți. Și astăzi avem în arsenalul de produse unice ale acestui grup – “Panaxod® – sursa și inductor de superoxid dismutază, care este un element important în sistemul de apărare antioxidantă a organismului uman. Am introdus recent un alt medicament – «Complex 3R»®, conțin antioxidanți importanți: Dihydrocuecetină resveratrol, coenzima Q10. «Complex 3R»® acționează asupra ficatului, peretelui vascular, sistemului imunitar, miocardului și reduce numărul de mutații ale celulelor. Împreună cu antioxidanți în timpul de pregătire este recomandabil să se utilizeze preparatul de epifiză “Endoluten® preparatele pentru ficat (“Ardiliv®), și sistemul nervos central (“Mesotel®, “Cerluten®). Modul tradițional de viață este o parașută de frânare pentru sănătate. Dacă pentru început veți ajuta organismul, și apoi timp de 10 zile veți abuza de alcool, efect nu va fi. Prin urmare, este necesar să se reducă la minimum obiceiurile rele, dacă acestea nu pot fi abandonate complet. Sunt necesare exerciții fizice în fiecare zi. Noi nu vă propunem să vă ocupați cu sport profesional – aceasta este traumatismul și invaliditate. Dar înotul, sala de fitness, mersul pe jos – este în puterea voastră. Cu cât mai în vârstă este omul, cu atât mai importantă este activitatea fizică, deoarece aceasta încetinește degradarea organelor și sistemelor care apar odată cu vârsta. De asemenea, ar trebui să consumați mai multe produse naturale, băuturi. Dar țineți minte, sucurile proaspete – este, de asemenea, un stres serios pentru pancreas. Acestea ar trebui să fie diluat cu apă. Un alt sfat – iubițivă și nu uitați despre somnul de noapte.

4uda-v-kletki1-min1

PEPTIDE CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

Peptidele – acestea sunt lanțuri mici de aminoacizi, care coordonează activitatea genelor noastre. Masa lor principală este formată în celulele noastre, restul vin din alimente. Fiecare organ sau sistem de organe lucrează peptidele lor proprii. Principala lor sarcină – citirea informațiilor de la DNA pentru a asigura procesul de sinteză a proteinelor. Cu vârsta, precum și sub influența unui număr foarte mare de factori negativi, numărul de peptide în organism este redus drastic. Aceasta conduce la o funcționare defectuoasă a celulelor, dezvoltarea patologiei și deteriorarea accelerată a corpului. Cu cât mai extreme este exploatarea corpurilor noastre, mai există eșecuri și erori în activitatea lor. Rezultatul este unul – pierderea unui număr de funcții fiziologice și o scădere accentuată a speranței de viață. Acest lucru a fost observat de oamenii noștri de știință V.H. Khavinson și V.G. Morozov încă în anii 70-80 ai secolului trecut. Sa constatat că îmbătrânirea și dezvoltarea patologiei – un rezultat de stres al organismului. Și stresul în medicină – este un concept mult mai larg decât o problemă psiho-emoțională. S-a demonstrat că la început organismul încearcă să se adapteze la condiții extreme, în funcție de sistemul neuro-endocrin, sistemul imunitar, țesutul cerebral și sistemul cardiovascular strecurat. Dar acest lucru este un stres pe termen scurt, și după el vine prăbușirea funcțiile sistemelor de mai sus. Organe și țesuturi lipsite de sprijinul acestuia, este foarte ușor de deteriorat. Organismul începe să se destrame la propriu și să îmbătrânească. Toate aceste schimbări au loc pe fondul deficitului de peptide și încălcare a funcției de gene. De asemenea, s-a demonstrat că recuperarea compoziției calitative și cantitative a peptidelor, normalizează funcțiile fiziologice fundamentale, cum ar fi organe individuale și a organismului întreg. Mai mult decât atât, acest efect durează pentru un timp destul de lung, chiar și după întrerupere.

Dacă efectuăm o analogie, organismul poate fi comparat cu calculatoare moderne, care necesită actualizarea periodică a software-ului (pachete software care transforma o grămadă de fier și plastic în calculator). Acest lucru îi permite să lucreze pentru un timp îndelungat, în mod eficient și fără întreruperi, chiar și în condiții de funcționare dure. Desigur, puteți actualiza software-ul și piesele, dar eficiența este scăzută în acest caz. Prin urmare, cea mai bună și cu siguranță cea mai eficientă metodă este de a actualiza software-ul în întregime. Prin urmare, la momentul respectiv, au fost create complexe de preparate de peptide cu acțiune extremă de bioregulare. Astfel de complexe sunt recomandabile să fie primite după 35 de ani de două ori pe an. În ani 80 ai secolul XX sa dovedit că medicamentele peptidice pot mări speranța medie de viață cu o treime. În general, toate medicamentele peptidice, indiferent de forma de eliberare, pot fi împărțite în două grupe mari: peptide naturale – CITOMAXE și peptide sintetizate – CITOGENE.

          GENERAREA PREPARATELOR PEPTIDICEBeFunky_citomaxes-_2.jpg

          PEPTIDELE NATURALE — CITOMAXE

      Citomaxe se extrag din organe și țesuturi de animalele tinere (până la 6 luni), printr-o metodă brevetată de purificare extremă, care permite primirea, a unui complex de peptide cu greutate moleculară mică, lipsită de impurități a ADN-ului străin și proteine. Peptidele naturale afectează ușor și fără probleme și au un efect de durată lungă (4-6 luni).

         CITOMAXE CU EFECT  ASUPRA ORGANELOR ANUMITE:

16c9684504c3943c7b7a073cb97bd5c0VENTFОRT® — complex de peptide a pereților vasculari.

Acesta întărește pereții venelor și arterelor, scade colesterolul, îmbunătățește microcirculația, fluxul sangvin coronarian și cerebral; reduce riscul de atac de cord, accidente vasculare cerebrale, tromboză.

ff229f91850547e23242022c2c842f81VISOLUTEN® — complexul peptidelor de ochi.

Îmbunătățește performanța retinei, pentru a preveni degenerescența maculară, degenerescența și dezlipirea retinei, ameliorează spasme musculare, întinderea cristalinului.

65ef0ce52169f1a0cf94ed354ec70690VLADONIX® — complexul peptidelor timusului (sistemul imunitar).

Normalizează statului imun, nivelează numărul și raportul dintre populația diferitor grupuri de celule ale sistemului imunitar. Are efect anti-stres, înlătură imunodeficiențe, reduce riscul de cancer patologic.

823e049f5ab05a13d9a14be092326af6ZHENOLUTEN® — complex peptidic ovarian.

Normalizează activitatea sistemului de reproducere feminin, reglează hormonii și funcția menstruală netezește manifestările de menopauză.

5cddd34283c57a7eea30566aeebfe2c8LIBIDON®— complexul peptidelor prostatei.

Îmbunătățește performanța sistemului reproductiv masculin, reglementează prostata, crește libidoul, reduce severitatea simptomelor de prostatită și HBP.

730f6ce0e8165fd0c61738f51a94ec97PIELOTAX® — complex de peptide de rinichi.

Normalizează funcția rinichilor îmbunătățește capacitatea lor de a se concentra și de a elibera fluide. Inhibă în mod semnificativ dezvoltarea bolilor cronice ale rinichilor, ceea ce duce la insuficiență renală.

91b6a728f8097e5d068e017b8b0aad6eSVETINORM®— complexul peptidelor ale ficatului.

Îmbunătățește procesele metabolice și neutralizarea substanțelor nocive în ficat. Reduce gradul de intoxicație cronică. Încetinește ritmul de dezvoltare a steatozei și cirozei hepatice cu hepatită și intoxicații.

aed0ae8b5861a392b00d89b3f767b483SIGUMIR®— complexul peptidic a oaselor și cartilajelor.

Preparatul este foarte interesant pentru că afectează simultan funcția oaselor și cartilajelor țesuturilor. Acesta ajută oasele de focă și capacitatea suprafețelor articulare. Contracțiune în timpul osteoporozei și procesele degenerative ale articulațiilor și coloanei vertebrale.

3ef8631b54007e4804cfc8568924f5f4STAMAKORT®— complexul peptidic al peretelui gastric.

Îmbunătățește procesul de motilitate și secreție a acidului gastric, restabilește și protejează mucoasa gastrică și a ulcerului duodenal, eroziune și ulcere.

7636c9edf325d54b77613d19268dd08cSUPREFORT®  — complex peptidic al pancreasului.

Preparatele, care reglementează nu numai digestia. În plus față de impact asupra producției de enzime, restabilește funcția pancreasului care produce insulina. Una dintre principalele preparatele folosite ca în pancreatită, și diabet. Optimizează interacțiunea insulinei cu țesuturi, îmbunătățind astfel, absorbția glucozei.

medical_30_cosmeticTESTOLUTEN® — complex de peptide de testicule.

Normalizează statusul hormonal al bărbatului. Aceasta mărește libidoul. Îmbunătățește procesul de maturizare a spermei, creșterea capacității de concepere.

d829e94b4402411d2403585d7ce90b2bTHYREOGEN® — complexului peptidic tiroidian.

Optimizează lucru tiroidian, crearea hormonilor: T3, T4, calcitonină. Acesta este utilizat pentru toate funcțiile și tulburări a țesutului mamar (hipo și hipertiroidism, prezența difuzei sau gușei nodulare, tiroidită autoimună).

549d68455dfa698a430c575316d8c9efCERLUTEN® — complex de peptide a țesutului neural.

Îmbunătățește semnificativ performanța țesutului cerebral, sistemul nervos mărește rezistența la stres și hipoxie. Se îmbunătățește concentrarea, de memorie și atenție. Deoarece medicamentul este preparat din țesut cerebral întreg, este eficient în tulburări ale sistemului nervos, atât central cât și periferic. Este recomandat pentru prevenirea bolii Parkinson și Alzheimer.

gland1GLANDOKORT® — complex de peptide suprarenale.

Normalizează lucru glandelor suprarenale, are proprietăți anti-stres și efect anti-autoimun. Normalizează secreția de cortizol. Acesta este utilizat în tratamentul aterosclerozei, diabetului, bolilor autoimune și sindromului de detresă.

gotratiks201GOTRATIX® — complex de peptide de mușchi.

Normalizează metabolismul fibrelor musculare, mărește capacitatea lor de a se adapta și de rezistenta la stres. Folosit în sport, precum și pentru a consolida mușchii la vârstnici.

201508315_w640_h640_263BONOMARLOT® — complex de peptide a măduvei oaselor.

Normalizează funcția hematopoietică. Previne dezvoltarea anemiei. Aceasta susține celule redundante. Este folosit într-o varietate de condiții care presupun anemie, precum chimioterapia și mielom multiplu.

taksorest201TAXOREST® — complex de peptide a bronhiilor.

Îmbunătățește funcția de epiteliu ciliat bronhic. Îmbunătățește performanța arborelui bronhic. Reduce bronhospasmele. Acesta este utilizat în boli pulmonare obstructive cronice și alergii respiratorii.

201510578_w200_h200_264BONOTHYRK® — complex de peptide a glandelor paratiroide.

Preparatul este conceput pentru a menține buna funcționare a glandelor paratiroide. Este folosit în hipo- și hiperparatiroidismul primar și secundar, osteoporoza.

2fb59f3c60411cf7815a7584c875d880CHELOHART® — complex de peptide a miocardului.

Normalizează procesele metabolice în mușchiul inimii și activitatea sa. Aceasta mărește rezistența la stres și hipoxie miocardică.

36d92fa5dc6fbac2d8cc0d83230131dfCHITOMUR® — complex de peptide a peretelelui vezicii urinare.

Îmbunătățește funcția vezicii urinare. Ea are un efect pozitiv cu simptome de incontinență, reține incontinență la femei, precum și efectele de cistită. Îmbunătățește urinare la bărbații cu prostatită si adenom de prostată.

endoluten 2ENDOLUTEN® — complex de peptide a epifizei (sistemul neuroendocrin)

Preparatul central printre preparatele peptidice. Este inductor al telomerazei (mărește durata de viață la toate celulele corpului). Normalizează producția de serotonină și melatonină. Reglementează tonusului vascular, starea antioxidantă, ciclul somn-veghe, glandele suprarenale, pancreas, de reproducere și sistemul imunitar. Are efect asupra imunității are funcție de protecție de cancer.

CITOMAXE CU ACȚIUNE COMPLEXĂ (pregătesc spre pornire):

Aceste preparate sunt de ultima generație de medicamente, care se bazează pe mai multe fracțiuni de peptide. Concepute pentru a sprijini activitatea sistemelor de organe.

CARDIO 3 PLUS — complex de peptide a miocardului, a vaselor hepatice.

Reglează sistemul cardiovascular. Acesta este utilizat în luptă cu ateroscleroza, hipertensiunea arterială și boli cardiace coronariene. Scurtează perioada de reabilitare după atac de cord.

ANEMO 3 PLUS — complex de peptide a măduvei oaselor, a peretelui vascular și a timusului.

Reglementează funcția de hematopoieză. Este folosit în luptă cu imunodeficiențe și anemie de origine diferită.

POLO 3 PLUS — complex de peptide prostată, testicule și glandele suprarenale.

Reglementează sistemul reproductiv masculin. Mărește libidoul și îmbunătățește funcția erectilă. Mărește capacitatea de a concepe.

GASTRO 3 PLUS — complex de peptide a peretelui stomacului, ficatului și pancreasului.

Proiectat pentru reglementarea digestiei. Reduce semnificativ riscul de reapariție a gastroduodenitei și a ulcer peptic și ulcerului duodenal. Este eficient în boli ale tractului biliar, holetsistopancreatită.

CLIMA 3 PLUS — complex de peptide a ovarelor, vaselor și tiroidă.

Preparat complex pentru a menține funcțiile de bază ale corpului feminin. Normalizează statusul hormonal, funcția menstruală, îndepărtează și aplatizează manifestări ale menopauzei. Mărește capacitatea de a concepe.

NEFRO 3 PLUS — complex de peptide a rinichilor, vizicei urinare și a timusului.

Preparat complex de soluționare a problemelor legate de sistemul urinar. Este folosit pentru lupta cu cistită și pielonefrită, nefropatie de diferite origini, tulburări de micțiune în timpul menopauzei la femei și bolilor de prostată la bărbați.

SPORT 5 PLUS — complex de peptide din cartilaj, timus, creier, vasele de sânge și mușchii.

Produsul este conceput special pentru cei care fac sport. Mărește rezistenta la stres emoțional și fizic. Extinde capacitatea de rezervă a organismului. Nu este dopaj. Acesta poate fi utilizat în timpul pregătirii pentru concursuri, precum și ca mijloc de recuperare integrală și rapidă.

PROTECTOR 3 PLUS — complex de peptide a epifizei, timus și măduva oaselor.

Preparatul are un efect benefic asupra activității principalelor organe, încetinește procesul de îmbătrânire. In plus față de efectele sale anti-îmbătrânire directe, medicamentul reduce semnificativ riscul de apariție a cancerului. Acesta poate fi utilizat în terapia complexă la pacienții cu cancer tratați cu chimioradioterapie.

OSTEO 3 PLUS — complex de peptide a sistemului osos, al timusului, și a glandei paratiroide.

Normalizează metabolismul sistemului osos. Acesta previne osteoporoza. Accelerează procesul de restaurare a structurii oaselor după fracturi.

NEIRO 3 PLUS — complex de peptide a creierului, ficatului și vaselor de sânge.

Preparat complex destinat să mențină funcția SNC. Promovează normalizarea circulației sangvine cerebrale, concentrația, memoria, activitatea senzorială și motorie a sistemului nervos. Acesta poate fi utilizat pentru prevenirea tulburărilor circulatorii în timpul aterosclerozei cerebrale și hipertensiunii, precum și ca un mijloc de accelerare a procesului de reabilitare după accident vascular cerebral și traumatisme cerebrale.

VIZION (VIJN) 3 PLUS — complex de peptide a vaselor de sânge, retină și creier.

Normalizează trofismul și funcția retinei și nervului optic. Previne degenerarea retinei, degenerescența maculară. Este eficient pentru prevenirea proceselor degenerative la ochi în timpul angiopatiei (pe fundalul aterosclerozei și a diabetului zaharat), glaucomă, încărcarea vizuală, traume.

citogeny_grupp-_1

PEPTIDE SINTETIZATE – CITOGENE

Citogene sunt sintetizate din aminoacizi naturali. Ca rezultat se creează o copie a părții de lucru a peptidei mai active a întregului complex, conținută în extract. Adică, peptidele naturale – un complex de molecule, iar cele sintetice – o moleculă scurtată. Peptidele sintetizate lucrează mai clar decât naturale, oferind un efect mai rapid, dar de durată mai scurtă (1,5-2 luni). Folosit de regulă, în unele cazuri, pentru a începe recuperarea funcțiilor primare ale organelor. În viitor, este recomandabil să se “mute pe” peptidele naturale.

2486c1426e3c8f8cbeadc207fa7762baVEZUGEN®— peptide sintetizate a pereților vasculari.

Preparat pentru restaurarea funcțiilor principale ale peretelui vascular (vene, artere, capilare).

792de04c56b55107173515e20cab2485KARTALAKS® — peptide sintetizate a cartilajului (articulațiilor și coloanei vertebrale).

Medicament pentru restaurarea funcțiilor principale ale cartilajului. Acesta este utilizat pentru artrita, artroză, osteocondroză.

38e66a227ba9a8714a16805a5a2256a4

KRISTAGEN® — peptide sintetizate a timusului (sistemul imunitar).

Medicamentul este destinat pentru recuperarea funcțiilor timusului în timpul imunosupresie, precum și în timpul stresului.

eeb159da058fd9fa1c6521cce17b23b3OVAGEN® — peptide sintetizate a ficatului.

Preparat pentru recuperarea primară a principalelor funcții ale țesutului hepatic după intoxicație, hepatită și stres.

93266b1927c02bad639b766945749058PINEALON®  — peptide sintetizate a cortexului cerebral.

Pentru recuperarea primară a principalelor funcții ale țesutului cerebral. Aceasta mărește rezistența la stres. Îmbunătățește performanța și memoria.

7115e373a919740f6fa6d57df84018f6HONLUTEN® — peptide sintetizate a plămânilor.

Pentru restaurarea funcțiilor principale a sistemului respirator. Aceasta îmbunătățește elasticitatea țesutului pulmonar. Datorită proprietăților sale unice, are un efect protector nu numai în țesutul alveolar, dar, de asemenea în mucoasa gastrică. Previne creșterea și dezvoltarea în peretele stomacului a Helicobacter pylori, reducând riscul de ulcere.

pk_grupp-_1

COMPLEXE PEPTIDICE ÎN SOLUȚIE

O linie separată de preparate peptidice. Proiectat pentru administrarea transdermică (percutanată) a peptidelor în organism. Se bazează pe complexe de fracțiunile de polipeptide utilizate în citomaxe.

CP-1 pentru artere

CP-2 pentru sistemul nervos

CP-3 pentru sistemul imunitar

CP-4 pentru articulații

CP-5 pentru oase

CP-6 pentru glanda teroidiană

CP-7 pentru pancreas

CP-8 pentru ficat

CP-9 pentru bărbați

CP-10 pentru femei

CP-11 pentru sistemul urinar

CP-12 pentru arborele bronhopulmonar

CP-13 pentru piele

CP-14 pentru vene

CP-15 pentru rinichi și vezica urinară

CP-16 pentru stomac și intestinul duodenal

CP-17 pentru analizator vizual

CP-18 pentru analizor acustic

CP-19 pentru meteodependenți și cu probleme cardiologice.

Toate generațiile de preparate peptidice sunt sigure, eficiente și nu au efecte secundare, din cauza fiziologie unice. În ceea ce privește alegerea generației, totul depinde de situație. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, pentru funcțiile diferitelor organe și sisteme sunt utilizate la începutul sunt utilizate peptidele sintetice și apoi naturale. Și așa mai departe de 2-3 ori pe an.

MIT SAU REALITATE sau CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE PEPTIDE

 • Peptide – produs după utilizarea proteinelor noștri 

Într-adevăr, de unde sunt luate peptidele? Răspunsul este foarte simplu! Când proteina a lucrat și a început să îmbătrânească, acesta este trimis pentru reciclare – adică este tăiat în fragmente scurte (peptide). Iar unele dintre aceste fragmente specifice corespund cu anumite părți ale ADN-ului în celulă. Din cauza acestei legături este posibilă acțiunea peptidelor asupra anumitor părți ale ADN-ului. Rezultatul acestei interacțiuni – reluarea sinteza proteinelor. Da, da. De unde am primit aceste peptide. PEPTIDELE – LEGAREA LOR LA ADN – SINTEZA PROTEINELOR – FRAGMENTARE PROTEINELOR ÎN PEPTIDE – este un proces ciclic închis, fără de care celula nu poate exista. Mulți oameni cred că proteinele sunt compuse din peptide. Acest lucru este înșelător. Și proteine și peptide sunt compuse din aminoacizi. Este un material de construcție pentru proteine. Peptidele – nu fac parte din structura proteinelor! Acestea sunt fragmente de proteine. Un fragment dintr-o unitate cu drepturi depline pentru a face imposibilul. E ca și cum ai privi un zid de cărămidă înainte și după distrugerea lui. Peretele este format din cărămizi. Și fragmente de pereți sunt din cărămizi. Dar, din bucăți fărmate nu poți construi același zid. Același lucru este valabil cu proteinele și peptidele.

 • Peptidele – nu sunt proteine mici, sunt o catenă scurtă de aminoacizi.

Deja am aflat că peptidele sunt fragmente ale proteinei. Dar nu mai mult. Pentru proteine este normal să-și schimbe statutul și structura. Peptidele nu pot face acest lucru, ei sunt prea mici. Și din această cauză ele nu au proprietățile proteinelor.

 • Peptidele sunt necesare pentru sinteza proteinelor, ele sunt indispensabile pentru replicarea ADN-ului.

Despre asta noi deja am vorbit. Acum știți că anumite peptide sunt legate cu anumite părți ale ADN-ului. Și, ca urmare, se sinteză proteinele. În ce fel? Cum? Pentru ce parte a corpului? Aici, de asemenea, totul este destul de simplu. Șabloanele sunt stocate în ADN (gene). Pentru a utiliza acest model, este necesar să se activeze gena (regiunea ADN), folosind adresa peptidei. Apoi replicarea se va întâmpla – construirea matricei (șablon), cu acest ghidaj se va forma o nouă proteină.

 • Peptidele sunt absolut identice la toate speciile de mamifere. 

Acest lucru este adevărat. Cine în ce nu ar crede, dar evoluția reală sau artificială a avut loc pe planeta Pământ. Tot ce e viu a început de la ceva simplu. Cu cele mai simple organisme. Și atunci când au început să apară organisme multicelulare, atunci a început complicarea funcțiilor lor, există diverse grupuri de celule au început să producă proteine. Ca urmare, pentru reglarea lor exactă a apărut necesitatea molecule lor începătoare(peptidelor). Mai multe celule – mai multe funcții – mai multe proteine – mai multe gene – mai multe tipuri de peptide. Se pare că peptidele sunt mecanisme evoluționare cele mai vechi. Din cauza că acestea sunt destul de simple în structură, ele nu au fost supuse unei transformări structurale cu timpul. Aceasta a fost demonstrat în anii șaptezeci ai secolului XX, când o echipă de oameni sub îndrumarea lui V.H. Khavinson și V.G. Morozov au efectuat un număr foarte mare de experimente cu privire la compatibilitatea și adresarea peptidelor în primul rând asupra diferitelor grupuri de celule, apoi la diferite animale. Ca rezultat, a fost constatat că peptidele care reglementează funcțiile de bază a organelor și țesuturilor sunt totuna la toate speciile de mamifere.

 • Peptide sunt specifice țesutului, adică lucrează doar asupra anumitor organe. 

Fiecărei gene sau grupului legat de gene le corespund molecule lansatoare specifice (peptide).Și din moment ce scopul unor este de a crea proteine proprii, alte au sarcina – de a crea altele, iese că în primul exemplu lucrează un tip de peptide, iar în al doilea altul. Astfel, este realizat principiul de direcționarea specifică.

 • Peptide REGLEAZĂ în mod natural expresia genelor.  

Exprimarea sau activitatea genelor e legată direct de prezența moleculei de activizare (peptide). Ele sunt numite și factori de transcripție. Când funcția celulelei e intactă, atunci se formează proteinele dorite, și din ele se formează peptidele necesare în compoziția și cantitatea dorită. Dar atunci când funcția este greșită… Celulele și proteinele nu sunt sintetizate corect și în volum necesar. Aceasta presupune că nu se vor forma toate peptidele… Și, în sfârșit: nu toate genele sunt activate, nu toate proteinele sunt sintetizate. Din astfel de “distorsiuni” și “excese” începe să sufere deja nu celula ci țesutele și organele. Din cauza că organismul nu produce destul, și nu în volumul necesar, începe să crească dramatic riscul de dezvoltare a bolilor. Dar dacă celulele obțin peptide dorite în volum necesar, activitatea genelor va fi nivelată și reconstruită. Celulele încep să producă ceea ce este necesar și în măsura în care ar trebui să fie. Rezultat: a doua oară, după eliminarea proteinelor noi sintetizate celula va primi peptidele dorite. Iar procesul va continua în mod normal prin inerție.

 • Peptide nu au nimic comun cu hormoni. 

Da, într-adevăr. Peptidele și hormoni – sunt lucruri absolut diferite. Peptidele sunt formate în celulele ca un reziduu (ca urmare a utilizării de proteine). Hormonii sunt produși pe principiul biofeedback-ului în organele sistemului endocrin. Peptidele pot fi folosite pentru o perioadă lungă de timp, și apoi anulate – și nu se întâmplă nimic. Și hormonii? Folosind hormoni, credem că doar le înlocuim deficitul. Acest lucru este doar parțial adevărat. Organele centrale ale sistemului endocrin: hipotalamusului și hipofizei. Acestea monitorizează activitatea glandelor endocrine. În cazul în care unul dintre ei lucrează mai dificil, ei o stimulează prin factori de eliberare. Deci, în cazul în care unele organe nu îndeplinesc funcțiile sale, organele centrale încearcă să-i încurajeze. Și în acest moment ne este prescrisă terapia de substitutțe hormonală. Hipotalamusul și hipofiza observa că nivelul hormonilor este normal, iar pacientul nu mai stimulează glandele endocrine. Ei “nu înțeleg”, că chiar în cazul stimulării acestea lucrează la limită. Ca urmare, în unele cazuri, pe fondul deficitului de hormon de înlocuire, glandele endocrine bolnave, lipsite de stimulare, nu funcționează deloc. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă am anula hormoni. Catastrofă. Prin urmare: – hormoni sunt hormoni și peptidele – peptide. Ei nu au sindrom de retragere.

 • Peptidele nu sunt hidrolizate în tractul gastrointestinal în aminoacizi (numai până la di-, tri- și tetrapeptide). 

Cei mai mulți medici înca mai cred, și în plus, afirmă categoric că preparatele peptidice în capsule – nu este serios, deoarece tot ceea ce este compus din aminoacizii, în acestea și se descompune în intestin ca rezultat al hidrolizei (acțiune enzimatică). Cu toate acestea, există cărți de bază privind chimia și fiziologia secolului XX, care a indicat în mod clar că proteinele și lanțul peptidic nu sunt fragmentate în aminoacizi și peptide scurte la o lungime de două, trei și patru aminoacizi. Și această dimensiune (magnitudine) este zona activă (active locului) peptidei, care se leagă la ADN.

 • Peptidele nu sunt dependente de doză specifică și nu au supradozaj (de doza depinde timpul apariției efectului).

Și, de fapt … Țesuturile și celulele nu sunt în măsură să ia peptide peste măsură. Efectul peptidelor este aceeași, cu excepția faptului că timpul și viteza de debut al efectului depinde de doza. Diferența este doar cât de repede sau cât de încet se umple lipsa de peptide într-un organ sau țesut. Astfel de studii au fost realizate de mai multe ori.

 • Peptide nu au gene imunitare, mutagene, nu pot duce la apariția cancerului – masa moleculară a peptidelor este de doar   5 kDa.

Cinci kDa – este într-adevăr foarte puțin. Fragmentele de ADN și proteine prionice au o greutate moleculară de mai multe ori mai mare. Deci, atunci când vine vorba de peptide – vorbim despre preparate foarte mici, extrem de curate și lipsite de impuritățiun. Mai mult decât atât, tratamentul cu peptide reduce ruperea cromozomilor (aberație), și, prin urmare, reduce rata de mutație bp și riscului de apariție a cancerului. Aceste date, precum și multe altele sunt reflectate în monografia V.H. Khavinson “Reglementarea peptidă a îmbătrânirii.”

 • Peptidele sunt compatibile între ele și cu orice medicamente. 

Deoarece peptidele lucrează direcționat, înseamnă că ele nu interacționează între ele. Prin urmare, ele sunt compatibile unele cu altele. Și dacă vorbim despre medicamente moderne deodată devine clar că domeniul lor de aplicare – sunt procesele biochimice. Ce înseamnă că ele lucrează dur și superficial. Peptidele invers. Ele lucrează la nivel de reglare precisă și orientată a proceselor intracelulare, cât și sunt în stare să folosească mecanisme la care farmacologia moderne încă visează. Prin urmare, peptidele sunt compatibile, între ele și cu medicamentele.

      Asta, în principiu, este tot ce trebuie să știți despre peptide … Sperăm că vă va interesa.

CU CE ÎNCEPEM?

      Cred că fiecare își pune această întrebare. Dar răspunsul este destul de simplu.

      Sunt 5 variante:

 • Știți problema organismului și primiți un set de preparate necesare fie pe site-ul nostru sau în broșura “Complex de administrare a produselor NPCRIZ”
 • Știți problemele și veniți la medic pentru sfaturi la Recepție Publică din Sankt-Petersburg IBG
 • Doriți să aveți o imagine completă despre corpul dumneavoastră, vârsta biologică, resurse și predispoziție genetică – vom organiza program de studiu la Sankt-Petersburg, la Institutul de Bioreglare și Gerontologie 
 • Doriți să aveți o imagine completă despre corp, vârsta biologică, resurse, și predispoziție genetică, dar nu intenționați să veniți la clinica Institutului de Bioreglare și Gerontologie din Sankt-Petersburg – vom organiza pentru dumneavoastră un program individ alternativ în Moscova și Sankt-Petersburg (ECG, analize clinice și biochimice de sânge, hormoni, markeri tumorali, seturi diferite de cercetare genetică)
 • Doriți să aveți o imagine completă despre corp, dar aspectele genetice nu vă interesează, și doriți sa faceți analizele în Moscova și Sankt-Petersburg – noi și asta putem organiza cu etape individuale, examene de program (ECG, analize clinice și biochimice de sânge, hormoni, markeri tumorali)

În orice caz, indiferent de opțiunea pe care o alegeți, va fi organizat un program individual de corecție și prevenire cu ajutorul preparatelor.

      PROGRAME ANTI-AGE DE FOLOSIRE A PEPTIDELOR

      EXPRES PROGRAMA

Complexe de medicamente peptidice pentru prevenirea îmbătrânirii, sunt recomandate de la vârsta de 35 de ani. În acest moment sunt suficiente 2-3 cure scurte de medicamente esențiale  pentru corp.

ENDOLUTEN® – 1 capsulă dimineața (de la 1 până la 20 de zile)

VLADONIX® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

CERLUTEN® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

VENTFORT® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

SIGUMIR®– 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

În caz de necesitate de la ziua 11 până la ziua 20 pot fi folosite preparate peptidice pentru susținerea altor organe.

Un program asemănător poate fi creat folosind Citomaxe și Citogene.

ENDOLUTEN® -1 capsulă dimineața (de 1 până la 20 de zile)

KRISTAGEN ® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

PINEALON® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

VEZUGEN® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

KARTALAKS® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

OVAGEN® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

HONLUTEN® – 2 capsule dimineața (de 1 până la 10 de zile)

      PROGRAMĂ EXTINSĂ DE REVITALIZARE

La vârsta de 40-45 de ani, devine actuală programa cu mai multe etape anti-imbatranire. În acest moment, organismul devine mai vulnerabil și necesită o atenție deosebită. De modul în care ve-ți avea grija de el în această perioadă depinde starea lui în continuare în următoarele decenii. Adică este important să începeți la timp programa folosită de 2 ori pe an, formată din scheme desfășurate de revitalizare, doar pe pragul de așa-numită toamnă biologică. Aceste scheme nu vor suferi schimbări drastice. S-ar putea schimba doar metoda de administrare a peptidelor în organism: primirea de medicamente încapsulate la domiciliu sau într-o varietate de moduri de a le aduce organismului la spitale specializate în medicina anti-imbatranire.

        PREGĂTIREA PENTRU PROGRAMELE COMPLEXE DE REVITALIZARE:

ENDOLUTEN® – 1 capsulă dimineața – 20 de zile

GLANDOKORT ® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

PANAXOD® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

COMPLEX-3R® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

MESOTEL ® – o linguriță dimineața – 30 de zile

        REVITALIZARE – 1 ETAPĂ:

ENDOLUTEN® – 1 capsulă dimineața – 20 de zile

VLADONIX® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

CERLUTEN® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

VENTFORT® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

CHELOHART® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

VISOLUTEN® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

REVITALIZARE – 2 ETAPĂ:

THYREOGEN® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

SVETINORM®  – 2 capsule dimineața – 30 de zile

SUPREFORT® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

SIGUMIR® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

HONLUTEN® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

TAXOREST® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

PIELOTAX® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

În caz de necesitate:

Bărbați: ENDOLUTEN®, LIBIDON®, CHITOMUR® , STAMAKORT®

Femei: ENDOLUTEN®, ZHENOLUTEN®CHITOMUR® , STAMAKORT®

Plus alte preparate peptidice (pentru mușchi, oase și altele).

Este posibilă crearea unor programe individuale cu ajutorul preparatelor din clasa CITOMAXE-lor.

PREGĂTIREA PENTRU PROGRAME COMPLEXE DE REVITALIZARE:

ENDOLUTEN® – 1 capsulă dimineața – 20 de zile

GLANDOKORT ®– 2 capsule dimineața – 30 de zile

PANAXOD® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

COMPLEX-3R® – 2 capsule dimineața – 30 de zile

MESOTEL ®  – o linguriță dimineața – 30 de zile

REVITALIZARE – 1 ETAPĂ:

PROTECTOR 3 PLUS -2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

CARDIO 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

VIZION 3 PLUS sau NEIRO 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

REVITALIZARE – 2 ETAPĂ:

SPORT 5 PLUS sau OSTEO 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

GASTRO 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

NEFRO 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

POLO sau CLIMA 3 PLUS – 2 capsule dimineața până la masă – 10-30 de zile

      COMPLEXE DE PEPTIDE ÎN CAZUL PATOLOGIILOR DE VÂRSTĂ

Vă oferim o varietate de opțiuni pentru combinații de medicamente peptidice pentru a preveni și pentru a rezolva problemele existente de sănătate. Aici sunt unele dintre ele:

ATEROSCLEROZĂ:

ENDOLUTEN®, GLANDOKORT ®, SVETINORM®, VENTFORT®

sau ENDOLUTEN®, VEZUGEN®, OVAGEN®

sau ENDOLUTEN®, CARIO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-1, CP-19

ATEROSCLEROZĂ CEREBRALĂ:

ENDOLUTEN®, GLANDOKORT ®,CERLUTEN®, SVETINORM®, VENTFORT®

sau ENDOLUTEN®, PINEALON®, OVAGEN®, VEZUGEN®

sau ENDOLUTEN®, CLIMA 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-2, CP-19

ATEROSCLEROZĂ, HIPERTENSIUNE, BOLI CORONARIENE:

ENDOLUTEN®, GLANDOKORT ®, VENTFORT®, CHELOHART®, SVETINORM®

sau ENDOLUTEN®, VEZUGEN®, CHELOHART®

sau ENDOLUTEN®, CARIO 3 PLUS sau ENDOLUTEN®, CP-1, CP-19

PATOLOGIILE GLANDEI TIROIDE:

ENDOLUTEN®, THYREOGEN®

sau ENDOLUTEN®, CP-6

DIABET ZAHARAT:

ENDOLUTEN®, GLANDOKORT ®,CERLUTEN®, SVETINORM®SUPREFORT®

sau ENDOLUTEN®, PINEALON®, OVAGEN®,  SUPREFORT®

sau ENDOLUTEN®, GLANDOKORT ®, GASTRO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-7, CP-16

MASTITA, TULBURĂRI DE REPRODUCERE, PREVENIREA TUMORILOR ALE ORGANELOR GENITALE FEMININE:

ENDOLUTEN®, VLADONIX®, THYREOGEN®, ZHENOLUTEN®

sau CLIMA 3 PLUS, PROTECTOR 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-10

ARTROZE, ARTRITE:

VLADONIX®, SIGUMIR®, VENTFORT®

sau VEZUGEN®, KARTALAKS®, KRISTAGEN ®

sau OSTEO 3 PLUS

sau CP-4

OSTEOPOROZĂ:

ENDOLUTEN®, SIGUMIR®, THYREOGEN®

sau ENDOLUTEN®, OSTEO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN® , CP-5, CP-10

BOLI GASTRO-INTESTINALE:

STAMAKORT®, SUPREFORT®, SVETINORM®

sau HONLUTEN®, OVAGEN®

sau GASTRO 3 PLUS

sau CP-16

PIELONEFRITĂ:

PIELOTAX®, VENTFORT®, VLADONIX®

sau NEFRO 3 PLUS

sau CP-11, CP-15

GLOMERULONEFRITĂ:

PIELOTAX®, ENDOLUTEN®, VLADONIX®

sau ENDOLUTEN, NEFRO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN, CP-11, CP-15

REUMATITĂ:

ENDOLUTEN®, SIGUMIR®, CHELOHART®, VENTFORT®

sau ENDOLUTEN®, KARTALAKS®, VEZUGEN®, CHELOHART®

sau ENDOLUTEN®, OSTEO 3 PLUS, CARDIO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-4, CP-1, CP-19

SCLEROZĂ ÎN PLĂCI:

ENDOLUTEN®, CERLUTEN®

sau ENDOLUTEN®, PINEALON®

sau PROTECTOR 3 PLUS, NEIRO 3 PLUS

TULBURĂRI DE URINARE LA FEMEI ÎN TIMPUL MENOPAUZEI:

ENDOLUTEN®, CHITOMUR® , ZHENOLUTEN®

sau CLIMA 3 PLUS, NEFRO 3 PLUS

sau CP-10, CP-15

ADENOMUL DE PROSTATĂ:

ENDOLUTEN®, LIBIDON®, CHITOMUR® , PIELOTAX®

sau PROTECTOR 3 PLUS, POLO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-9

PROSTATITĂ:

ENDOLUTEN®VLADONIX®, LIBIDON®, VENTFORT®

sau PROTECTOR 3 PLUS, POLO 3 PLUS

sau ENDOLUTEN®, CP-3, CP-9

BOLI PULMONARE:

HONLUTEN®, TAXOREST®, VLADONIX® (ENDOLUTEN®)

sau HONLUTEN®, KRISTAGEN ®

sau CP-3, CP-12

OSTEOCONDROZEI CU RADICULOPATIE (HERNIE):

SIGUMIR®, VLADONIX®, CERLUTEN®, VENTFORT®

sau KARTALAKS®, VEZUGEN®PINEALON®

sau NEIRO 3 PLUS, OSTEO 3 PLUS

sau CP-2, CP-4

PREVENIREA PATOLOGIILOR ONCOLOGICE:

ENDOLUTEN®, VLADONIX®

sau PROTECTOR 3 PLUS

ALERGII RESPIRATORII:

SUPREFORT®, HONLUTEN®, TAXOREST®,VLADONIX® (ENDOLUTEN®)

sau KRISTAGEN ®, HONLUTEN®

sau CP-3, CP-12, ENDOLUTEN®

ALERGIE ALIMENTARĂ:

SVETINORM®,VLADONIX® (ENDOLUTEN®)

sau OVAGEN®, KRISTAGEN ®

sau ENDOLUTEN®, CP-3, CP-8, CP-16

PATOLOGIE RETINIANĂ:

VISOLUTEN®,CERLUTEN®, VENTFORT®

sau VISOLUTEN®, VEZUGEN®, PINEALON®

sau VIZION 3 PLUS sau CP-2, CP-19

      Cu ce nu ați începe, știți – sunteți pe drumul cel bun, pentru că numai cel cărui îi pasă de sănătate și desfășoară întreținerea periodică poate preveni dezvoltarea diverselor boli. Este întotdeauna mai ușor să previi decât să vindeci!

EVALUAREA EFECTULUI

COMPLEXULUI DE PEPTIDE

ÎN DIFERITE PATOLOGII DE VÂRSTĂ

1. Investigarea eficienței complexelor peptidice în ateroscleroză cerebrală.

Ateroscleroza și asociată cu aceasta problema cardiovasculară sunt printre principalele cauze de morbiditate și mortalitate în țările dezvoltate. În mod tradițional, în tratamentul pacienților cu ateroscleroză se folosesc medicamentele, care normalizează colesterolului și lipoproteinele, precum și îmbunătățește starea peretelui vascular. Tratament arteriosclerozei cerebrale include, de asemenea, medicamente care influențează metabolismul și funcțiile integrative ale creierului, precum și circulația cerebrală și sistemică .

Am studiat eficacitatea tratamentului pe 1249 de pacienți cu ateroscleroza cerebrală, la pacienți în vârstă de la 55 până la 65 de ani. În studiu nu au fost incluși pacienți cu leziuni cerebrale și cu o istorie de accidente vascular cerebrale, precum și cei care primesc medicamente din seria statine. Studiul eficienței complexelor de peptide în cazul aterosclerozei cerebrale a fost realizat în perioada decembrie 2011 – iunie 2012, la filiala din Moscova a Centrul pentru Revitalizare și Sănătate. Toți pacienții au fost împărțiți în 3 grupe:

 • prima grupă: 514 persoane care au primit tratamentul standard.
 • a doua grupă: 319 persoane care au primit înafară de tratamentul standard, tratament pentru pereții vaselor peptidic «Ventfort»® și preparatul peptidic al țesutului cerebral «Cerluten» ®.
 • al treilea grup: 416 de persoane care au primit înafară de tratamentul standard, tratament de peptide, care include: preparat al glandei pineale «Endoluten»®, preparat al ficatului «Svetinorm» ®, preparat al pereților vaselor «Ventfort»® și preparat a țesutelor cerebrale «Cerluten»®.

Toate medicamentele peptidice, utilizate în studiu, au fost create în St. Petersburg la Institutul de Bioreglare și Gerontologie și sunt, în esență, complexe de peptide cu masă moleculară mică, cu o greutate moleculară de până la 5000 Da, izolate din organe și țesuturi de animale tinere – viței sub vârsta de 12 luni. Motivul pentru efectuarea acestui studiu se bazează pe datele prezentate de studiul eficacitatea medicamentelor deja primite.

«Ventfort»® are un efect de reglementare specific pe țesut pe celulele tisulare ale peretelui vascular, asupra proceselor metabolice în ele; reduce severitatea modificărilor patologice ale peretelui vascular, micșorează cantitatea de colesterol și lipoproteinelor în sânge; reduce riscul de o varietate de leziuni vasculare.

«Cerluten»® are un efect de reglementare specific pe celulele creierului, mărește capacitatea de rezervă a creierului și rezistența la hipoxie.

«Svetinorm»® are un efect de reglementare specific pe celulele hepatice, normalizează activitatea funcțională și restabilește metabolismul.

«Endoluten»® are un efect de reglementare specific pe celulele glandei pineale, normalizează sinteza și excreția melatoninei endogene, care se manifestă în normalizarea sistemului nervos, endocrin, de reproducere și imunitar; corectează metabolismul lipidelor și carbohidraților, anti-aterogen, anti-diabetic și antiautoimmun.

Complexul de peptide era prescris după cum urmează:

«Ventfort»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Cerluten»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Svetinorm»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Endoluten»® – 1 capsulă pe zi (dimineața) timp de 2 luni

Criteriile de evaluare a performanței au fost: nivelul colesterolului și a lipoproteinelor în sânge, indicatori ale sistemului de coagulare a sângelui, indicatori de evaluare subiectivă a stării de sănătate a pacienților.

REZULTATELE CERCETĂRILOR

S-a constatat că utilizarea medicamentelor peptidice la pacienții cu ateroscleroză cerebrală în grupul 2 și 3 au ajutat la îmbunătățirea parametrilor generali de sănătate și de laborator, tendință a fost mai pozitivă la 3 pacienți tratați cu un complex de patru medicamente peptidice. Datele dinamicii de laborator și bunăstării generale este afișată în tabelele 1 și 2.

Tabelul 1

Influența complexelor de peptide asupra metabolismului lipidic și sistemului de coagulare la pacienții cu ateroscleroză cerebrală

* – Semnificativ în comparație cu grupul 1 (standard)

 

Index

 

Înainte de tratament

 

Schema standardă

 

Schema standardă și complexul: Ventfort®, Cerluten®

Schema standardă

și complexul:

Venfort®,

Cerluten®,

Svetinorm®,

Endoluten®

Colesterolul total (mmol/l) 8,7±0,4 7,6±0,3 6,3±0,5* 5,8±0,6*

LDJ

(mmol/l)

1,42±0,07 1,22±0,06 0,92±0,07* 0,87+0,5*

Trigliceride

(mmol/l)

4,6±0,5 4,1 ±0,5

 

3,9+0,6

 

3,2±0,5*
Protrombine index(%) 151 ±8 138+7 119±6* 106±7

Tabelul 2

Efectul peptidelor asupra indicatorilor globali de sănătate la pacienți cu arterioscleroză cerebrală (datele sunt prezentate în procente)

* – Semnificativ în comparație cu grupul 1 (standard)

Index Înainte de tratament Schema standardă Cu adăugarea complexului: Ventfort®, Cerluten®

Cu adăugarea complexului:

Ventfort®,

Cerluten®

Svetinorm®,

Endoluten®

Dureri de cap 73,5 59,5 45,1* 29,8*
Tulburări de somn 57,3 48,4 30,4 18,5*
Labilitate emoțională 68,0 32,3 24,8 16,6
Tulburări de memorie 69,8 42,6 32,0* 14,2*

Distragerea

atenției

57,2 43,8 29,5* 11,3*
Fatigabilitate 75,6 64,0 32,3 12,9*

Pe baza acestor date se poate concluziona că complexe peptidice vascular cerebrale au un efect de reglare colesterolului și lipoproteinelor în sânge, îmbunătățește funcția integrală a creierului. Cu toate acestea, o îmbunătățire semnificativă se observă în cazul conectării la preparatele de mai sus a complexelor peptidice ale glandei pineale și a ficatul, oferind acțiuni suplimentare directe și indirecte asupra metabolismului lipidic, sinteza de mai mulți factori de coagulare, și funcție suprarenală. Astfel, rezultatele studiului arată eficacitatea și fezabilitatea utilizării complexelor de peptide ale creierului, vaselor de sânge, ficat, și glanda pineală ca o parte a regimurilor de tratament la pacienții cu ateroscleroză cerebrală. Preparatele nu provoca reacții adverse și complicații. Contraindicații pentru utilizarea lor nu există.

Complexul de peptide a creierului, vaselor de sânge, ficatului și glandei tiroidiene este recomandat pentru îmbunătățirea funcțiilor țesutului peretelui vascular la nivelul creierului și la arterioscleroză cerebrală. De asemenea, este recomandat pentru persoanele în vârstă pentru a menține funcționarea sistemului cardiovascular și nervos; prevenirea circulației proaste coronariene și cerebrale.

Doze recomandate:

«Ventfort»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Cerluten»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Svetinorm»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața timp de 2 luni

      Este recomandabil de a efectua cursuri de perfecționare o dată la 4-6 luni.

2. Studiul eficienței complexului de peptide asupra diabetului zaharat de tip II.

Diabetul zaharat este una dintre cele mai des întâlnite boli endocrine (aproximativ 2% din populație). În plus, există aproape la fel de mulți pacienți cu diabet zaharat latent sau genetic predispuși la boala. Fiecare caz de diabet – este o reacție complexă la impactul mai multor factori (predispoziție genetică, dietă, stres, disfuncție suprarenală, reacție autoimună, defect de molecula de insulină, etc.). Tratamentul pacienților cu diabet zaharat, se produce fără simptome clinice, include dietă, medicină naturistă, precum și primirea de biguine antidiabetice.

Am studiat eficacitatea tratamentului a 918 pacienți cu diabet zaharat de tip II cu vârste cuprinse între 52 și 65 de ani, a fost verificat diagnosticul pe baza înregistrării creșterii nivelului de glucoză în sânge periferic în grup cu dietă dezechilibrată. Studiul eficienței complexului de peptide în cazul diabetului zaharat de tip II a fost realizat din februarie 2011 până în aprilie 2012 în biroul din Moscova al Centrului de revitalizare și sănătatea. Toți pacienții au fost împărțiți în 3 grupe:

 • prima grupă: 329 persoane, care primeau tratament standard,
 • a doua grupă: 214 persoane, care primeau înafară de tratament standard preparate peptidice a pancreasului «Suprefort»®.
 • A treia grupă: 375 de persoane, care primeau înafară de tratament standard preparate peptidice a glandă pineale «Endoluten»®, a țesutului cerebral «Cerluten»® și a pancreasului «Suprefort»®.

Toate medicamentele peptidice din studiu, au fost create de Institutul din St. Petersburg de Bioreglare și Gerontologie și sunt, în esență, complexe de peptide cu masă moleculară mică, cu o greutate moleculară de până la 5000 Da, izolate din organe și țesuturi de animale tinere – viței sub vârsta de 12 luni. Motivul pentru efectuarea acestui studiu se bazează pe datele prezentate de studiul eficacitatea medicamentelor deja primite.

«Suprefort»® posedă efect de reglementare specific pe celulele pancreasului, normalizează activitatea lor funcțională și metabolismul, ce acționează asupra îmbunătățiri sintezei enzimelor pancreatice și insulinei.

«Cerluten»® are un efect de reglementare specific pe celulele creierului, mărește capacitatea de rezervă a creierului și rezistența la stres și hipoxie.

«Endoluten»® are un efect de reglementare specific pe celulele glandei pineale, normalizează sinteza și excreția melatoninei endogene, care se manifestă care se manifestă în efectul anti-stres asupra întregului organism,, în normalizarea sistemului nervos, endocrin, de reproducere și imunitar; corectează metabolismul lipidelor și carbohidraților (effectul anti-aterogen și anti-diabetic), reduce activitatea proceselor autoimune.

Doze recomandate:

«Suprefort»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Cerluten»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața timp de 2 luni

Criteriile de evaluare a eficienței a inclus: indicatori cantității de glucoză din sânge pe stomacul gol, indicatori cantității de glucoză din sânge peste 2 ore după încărcare cu glucoză.

REZULTATELE CERCETĂRII:

S-a constatat că atunci când a fost utilizat medicamentul «Suprefort»® la toți pacienții din grupa a 2-a (214 persoane) s-a ajuns la îmbunătățirea performanței pe fondul încărcării cu glucoză. Și la 195 pacienți din acest grup (91,1%) în ziua a 18-a de la începutul tratamentului nivelul glucozei a ajuns aproape de normă, la 114 pacienți (53,3%) a fost redusă doza de medicamente convenționale. Trebuie de remarcat stabilizarea rezultatelor pozitive în următoarele 3-4 luni după tratament la 168 de pacienți (78,5%).

La administrarea complexe de preparatei «Cerluten»®, «Endoluten»® la toți pacienții din grupul 3 (375 de persoane), de asemenea, a fost posibilă îmbunătățirea indiciilor de zahăr în sânge. Normalizarea cantității de glucoză din sânge a fost realizată în ziua a 12-a de la început tratament la 348 de pacienți (92,8%). La 279 pacienți (74.4%) s-a redus doza de medicamente convenționale. Stabilizarea schimbări pozitive a fost observată în termen de 4-5 luni după terminarea cursului de tratament la 297 de pacienți (79,2%).

În aplicarea ratei de medicamente convenționale în prima grupă (329 de persoane) pentru a îmbunătăți cantitatea de zahăr în sânge au fost necesare 22 de zile de la începerea tratamentului pentru 286 pacienți (86.9%). În nici un caz, doza de medicamente antidiabetice nu a fost redusă, ci invers în 182 cazuri (55.3%) aceasta a fost mărită pentru a normaliza glucoza din sânge.

Aceste investigații sunt reflectate în figura 1 și tabelul 3.

Diagrama 1

Compararea eficienței regimurilor convenționale și scheme cu adaos de medicamente peptidice la pacienții cu diabet zaharat. (date prezentate în procente)

prezentaciya_vebinar_4_d_a_gorgiladze


Tabelul 3

Eficacitatea și efectul scheme de tratament tradiționale și schemei cu adaos de medicamente peptidice la conținerea glucozei la pacienți cu diabet zaharat.

 

Nivelurile de glucoza din sange

(mmol/l)

1 grupă 2 grupă 3 grupă
Înainte de tratament Schema standardă Înainte de tratament Cu adăugarea complexului: Suprefort®

Înainte

de

 tratament

Cu adăugarea complexului: Suprefort ®,

Endoluten®, Cerluten®

Pe stomacul gol 8,4±0,6 6,8±0,6 8,2±0,7 8,1±0,5 8,3±0,7 5,6±0,4
Peste 2 ore după administrarea de glucoză 13,8±0,4 9,7±0,5 13,4±0,6 7,3±0,6 13,6±0,6 6,5±0,4

Astfel, rezultatele studiului arată eficacitatea «Suprefort»® și fezabilitatea aplicării acestuia în tratamentul pacienților cu diabet zaharat. Cu toate acestea, utilizarea întregului complex de medicamente peptidice care vizează diferite link-uri în patogeneza diabetului zaharat («Suprefort»®, «Cerluten»®, «Endoluten»®), a avut un efect mai pronunțat și persistent, în comparație cu «Suprefort»®, analiza comparativă a consumului de preparate peptidice în cazul diabetului permite da preferință consumul de preparate a pancreasului, glandei pineale și creierului, atât ca parte a unui tratament integrat cât și ca mijloc de prevenire, la vârstnici. Formulările nu provoca reacții adverse și complicații, și dependența. Contraindicații pentru utilizarea lor nu sunt.

Dozare recomandată a medicamentelor:

«Suprefort»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Cerluten»® – 2 capsule pe zi timp de 3 luni,

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața timp de 2 luni

Este recomandabil de a efectua cursuri de perfecționare o dată la 4-6 luni.

CONCLUZIE

Pe baza datelor obținute în timpul studiului, se poate concluziona că există tratament convențional al aterosclerozei cerebrale și a diabetul și necesită revizuire și o nouă abordare. Acesta din urmă este legată de includerea  medicamentelor peptidice de înaltă performanță, fiziologice, care vizează mărirea capacității de rezervă a organelor și țesutelor, implicate în procesul patologic. Deoarece la baza dezvoltării bolilor cardiovasculare și a sistemului endocrin este un grup de factori, este recomandabil să lucreze la ele în mod sistematic de către un grup de peptide care reglează procesele vasculare, metabolice, imune și neuroendocrine.

3. Evaluarea eficienței complexelor de peptide ENDOLUTEN + TIREOGEN în cazul tiroiditei autoimune.

Studiile au fost efectuate din aprilie 2012 până în martie 2014 în sediul din Moscova al Centrului de Revitalizare și Sănătate. În evaluarea eficacității complexului de peptide au participat 234 de oameni cu vârste cuprinse între 39-54 de ani. Toți pacienții au fost împărțiți în 3 grupe.

 • primul grup “standard”terapie standard fără peptide (Tiroxin 50 mg timp nu mai puțin de 6 luni) – 96 de persoane
 • al doilea grup de “thyreogen”terapie standard și “Thyreogen»® (2 capsule dimineața timp de 3 luni) – 49 de persoane
 • a treia grupă “endoluten + thyreogen”terapie standard și “Endoluten»® (1 capsulă dimineața – 2 luni) și “Thyreogen» ® (2 capsulă dimineața – 3 luni) – 87 de persoane

Toate medicamentele peptidice folosite în studiu, au fost proiectate de Institul din St. Petersburg de Bioreglare și Gerontologie și sunt, în esență, complexe de peptide cu masă moleculară mică, cu o greutate moleculară de până la 5000 Da, izolate din organe și țesuturi de animale tinere – viței sub vârsta de 12 luni.

«Thyreogen»® are un efect de reglementare specific pentru țesutele celulelor tiroidiene, contribuie la normalizarea proceselor metabolice, mărește capacitatea de rezervă a sistemului endocrin.

«Endoluten»® are un efect de reglementare specific asupra celulelor glandei pineale, normalizează sinteza și excreția melatoninei endogene, care se manifestă în efectul anti-stres asupra întregului organism, normalizarea sistemelor nervos, endocrin, de reproducere si imunitar; corectarea lipidelor și metabolismul carbohidraților, reduce activitatea proceselor autoimune.

Criterii pentru măsurarea eficacității au fost:

– Studiul profilului hormonal al glandei tiroidiene (TK, T4, TSH)

– Studiu nivelului de anticorpi (TPO, AT-TG)

– Ultrasonografie (SUA) a glandei tiroide

– termografia infraroșie a glandei tiroidiene (IKTG) – Metoda stabilește stadiile primare ale anomaliilor pe care nu întotdeauna le determină

Rezultatele sunt prezentate în tabelul 4.

Tabelul 4

Evaluarea comparativă eficacității tratamentului tradițional și complexe, cu adaos de medicamente  peptidice la pacienți cu tiroidită autoimună.

* – Semnificativ în comparație cu 1 grupă (schemă standard)

Indicatori Norma

Standard

138 pers.

Thyreogen

49 pers.

Endoluten+ +Thyreogen

87 pers.

Dinamica Ultrasonografia   . +*
Dinamica CTG   +* +*
T4 0,8-2,1 mcg/dL 0,91 ±0,11 0,97±0,04 1,9±0,08*
hormon de stimulare tiroidiană

0,35-4,5

mUI / ml

7,44±1,04 4,13+0,16* 4,02±0,14
Analiza anticorpilor la tireoglobulina

0-4,1

UI / ml

83,71 ±4,23 76,8+1,48* 48,7±2,05*
Analiza anticorpilor la peroxidază tiroidian

0-5,61

UI / ml

359,74±18,9 358,6±11,3 181,23+14,2*

După cum se poate observa din tabel, abordările tradiționale la tratamentul tiroiditei autoimune nu au un efect semnificativ asupra funcției tiroidiene, ele doar compensează anomalii hormonale. Dimpotrivă, preparatul peptidic a glandei tiroide “Thyreogen”® îmbunătățește funcția glandei tiroide care se manifestă în dinamica TSH și titrul de anticorpi tireoglobulina (AT-TG). În plus, noi am fost capabili să stabilim dinamică pozitivă a procedeului conform IPSC. Mai multe modificări substanțiale nu a avut nici un medicament.

Rezultatele cele mai concrete au fost obținute cu folosirea pe lângă regimul standard de tratament complex de preparate al tiroidei și glandele pineale “Thyreogen» ® și “Endoluten» ®. Pe fondul luării acestor preparate s-a observat o dinamică pozitivă stabilă, însoțită de schimbări pozitive în profilul hormonal și titrul de anticorpi ca tireoglobulinei și tiroidian peroxidază. Aceste modificări au fost asociate cu schimbări pozitive aduse de IKTG și ultrasunete, rezultatele au persistat timp de 4-5 luni după eliminarea preparatelor peptidici.

Astfel, procesele autoimune în țesutul tiroidian impune includerea în regim standard de tratament al tiroidei preparate complexe și a epifizei.

Program de dozare recomandate (de 2-3 ori pe an):

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața înainte de masă – 2 luni

«Thyreogen»® – 2 capsule dimineața înainte de masă – 3 luni

4. Evaluarea eficienței complexului de peptide KARTALAKS® + SIGUMIR® în cazul osteocondrozei a coloanei vertebrale lombosacrale.

Studiul a fost realizat din mai 2012 până în iunie 2013 în biroul din Moscova al Centrului de Revitalizare și Sănătate. Studiul a implicat 154 de persoane cu o varietate de modificări degenerative ale coloanei vertebrale, care primeau chondroprotectori tipici (surse de glucozamină și condroitin sulfat). Toți pacienții au fost împărțiți în trei grupuri.

 • prima grupă (52 pers.) – pacienții cu proeminență și prolaps de discurilor intervertebrale
 • doua grupă (38 pers.) – pacienții care au fost radiologic găsite hernie Shmorlja.
 • a treia grupă (64 pers.) – Pacienții cu modificări degenerative tipice ale coloanei vertebrale lombare-sacrală (reducerea înălțimii discului intervertebral, apariția creșteri osoase marginale ale corpurilor vertebrale).

Pacienții celor trei grupuri în plus față de chondroprotector a primit același set de preparate peptidice:

«Kartalaks»® – 1 lună (2 capsule dimineața înainte de masă),

«Sigumir»® – luna a 2-a și a 3-a (2 capsule dimineața înainte de masă).

Toate medicamentele peptidice din studiu, au fost proiectate de Institutul de Bioreglare și Gerontologie din Sankt-Petersburg și sunt, în esență, complexele de peptide cu masă moleculară mică, cu o greutate moleculară de până la 5000 Da. Motiv pentru acest studiu se bazează pe datele prezentate de studiul eficacității medicamentelor deja primite.

«Kartalaks»® are un efect specific de reglementare asupra celulelor cartilajului, promovează normalizarea proceselor metabolice, mărește capacitatea de rezervă al articulaților. Ca medicament sintetizat a fost administrat în prima fază, pentru a începe reconstituirea funcției proceselor de bază ale cartilajului.

«Sigumir»® are un efect specific de țesătură de reglementare asupra celulelor osoase și cartilajul, normalizează sinteza colagenului, promovează normalizarea proceselor metabolice, mărește capacitatea de rezervă a articulațiilor, este medicament natural prescris pentru restaurarea ulterioară a structurii articulațiilor și discurilor intervertebrale și prelungirea efectului obținut.

Criteriile evaluării a eficacității tratamentului sunt:

 • datele de termografie în infraroșu (CTG)
 • rezultatele evaluării X-ray (revizui imagini, tomografie computerizata)
 • Evaluarea subiectivă a severității durerii

      Aceste studii sunt prezentate în tabelul 5.

Tabelul 5

Evaluarea eficacității complexelor de peptide KARTALARS® și SIGUMIR® modificări degenerative la nivelul coloanei vertebrale

  Dinamici pozitive a IKTG Dinamică pozitivă  Rg/КТ

Scăderea

sindromului

durerii

Proeminența/prolapses

52 pers

+

29 pers (56%)

+

24  pers  (46%)

+

43  pers (83%)

Hernie Schmorl

38 pers

+

26  pers (68%)

+

22  pers (58%)

+

32  pers (84%)

Modificări degenerative tipice

64 pers

+

49  pers (77%)

+

42  pers (66%)

+

62  pers (97%)

După cum se poate observa din tabel, conectarea la cursul de chondroprotectori a complexului de peptide a dat un trend pozitiv în mai mult de jumătate din cazuri. Cel mai mare efect a fost observat în grupul cu modificările degenerative tipice, cel mai mic în grupul cu o proeminență și prolaps de discurilor intervertebrale.

Efectul a fost menținută pentru o medie de 2,5-3 luni.

NOTĂ:

O prelungire semnificativă a efectului (de la 3,5 la 5 luni), de regulă, se poate realiza prin combinarea produselor pentru oase și țesutul cartilaginos («Kartalaks» ® / «Sigumir» ®) cu pregătirea timusul («Kristagen» ® / «Vladonix» ®) și nervos țesut («Cerluten» ®).

Datele din acest studiu arată că complexul de peptide care reglementează funcția cartilajului, nu pot fi utilizate cu succes numai cu patologia existentă a sistemului musculo-scheletice, dar, de asemenea, pentru prevenirea la timp a modificărilor degenerative la nivelul articulațiilor și a coloanei vertebrale.

 Cursuri de prevenire a recomandat (de 2-3 ori pe an):

«Kartalaks»® – primele 10 zile (2 capsule dimineața înainte de masă)

«Sigumir»® – ultimele 30 de zile (2 capsule dimineața înainte de masă).

5. Evaluarea eficienței complexelor de peptide la femeile de vârstă reproductivă cu mastopatie fibrochistică cu funcția menstruală păstrată.

Studiul a fost realizat din martie până în august 2013 în centrul din Moscova a Centrul de Revitalizarea și Sănătate, în studiu au fost implicate 218 femei de vârstă reproductivă, care au identificat o varietate de anomalii benigne de structură și funcția glandelor mamare, care nimeresc sub termenul “mastopatie”

Toți subiecții au fost împărțiți în trei grupe:

 • prima grupă -129 de femei cu formă fibroză difuză la glande mamare,
 • a doua grupă – 36 de femei cu mastopatie nodală,
 • a treia grupă – 53 de femei cu formă fibrocystică sau mixtă a mastitei.

Toate cele trei grupuri de femei au primit, în plus față de complexul standard de terapie: medicamente peptidice pineale, a ovarelor și timusului: «Endoluten»®, «Zhenoluten»®, «Vladonix»®.

Toate medicamentele peptidice folosite în studiu, au fost create în Institutul de Bioreglare și Gerontologie din St. Petersburg și sunt, în esență, complexe de peptide cu masă moleculară mică, cu o greutate moleculară de până la 5000 Da, izolate din organe și țesuturi de animale tinere – viței sub vârsta de 12 luni. Motivul pentru efectuarea acestui studiu se bazează pe datele prezentate de studiul eficacitatea medicamentelor deja primite.

«Endoluten»® are un efect de reglare specific asupra celulelor ale glandei pineale, normalizează sinteza și excreția melatoninei endogene, care se manifestă în efectul anti-stres asupra întregului organism, normalizarea sistemului nervos, endocrin, sistemului de reproducere și imunitar; corectarea lipidelor și metabolismul carbohidraților, reducerea activității proceselor autoimune. Medicamentul are efect de protecție împotriva cancerului, reduce riscul apariției tumorilor spontane și induse de 3,5 ori.

«Zhenoluten»® posedă efect de reglementare specific țesutului asupra celulelor ovarelor, normalizează sinteza estrogenului și progestogenului, contribuie la normalizarea funcției menstruale și funcționare a întregului sistem de reproducere feminin.

«Vladonix»® posedă efect de reglementare specific de țesut pe celulele timusului, accelerând maturizarea diferitelor populații de limfocite T, aliniază raportul limfocitelor T și B, normalizează răspunsul imun, are efect de protecție împotriva cancerului, reducerea riscului de a dezvolta cancer de 2-2,5 ori. Este activ împotriva genului cancerului de san HER-2 neu, reduce expresia (activitatea) cu 80 la sută.

Regimul de dozare a medicamentelor:

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața înainte de masă (40 zile)

«Zhenoluten»® – 2 capsule dimineața înainte de masă (60 zile)

«Vladonix»® – 2 capsule dimineața înainte de masă (60 zile)

Criteriile evaluării a eficacității tratamentului sunt:

 • datele termografie în infraroșu (IKTG) – Această metodă permite detectarea anomaliilor în sân mult mai devreme decât cu ultrasunet, în special în ceea ce privește forma difuză a mastitei (din această cauză este folosit de mulți mamologi)
 • datele cercetării cu ultrasunet
 • criteriile de evaluare subiectiv (palparea și durere)

Aceste studii sunt prezentate în tabelul 6.

Tabelul 6

Cercetare de eficiență a complexelor de peptide: ENDOLUTEN® + VLADONIX®+ ZHENOLUTEN® în diverse forme de mastita

 

 

Dinamici pozitive a IKTG

 

Dinamica ultrasunetului

Criterii subiective de ameliorare

(palparea și durere)

Formă difuză

129 pers

+

29 pers (56%)

+

24 pers (46%)

+

43 pers (83%)

Formă nodulară

36 pers

+

26 pers (68%)

+

22 pers (58%)

+

32 pers (84%)

Formă fibrocystică (mixt)

53 pers

 

+

49 pers (77%)

+

42 pers (66%)

+

62 pers (97%)

După cum se poate observa din tabel, un set de peptide ale glandei pineale, a ovarelor și timusului are un efect pozitiv marcat pe starea glandelor mamare la femei din toate cele trei grupe. Îmbunătățirile au reușit să surprindă mai mult de jumătate din cazuri. Îmbunătățire a stării a fost însoțită de schimbări pozitive în imagini infraroșu și ultrasunete. Cele mai bune rezultate sunt prezentate în prima și a doua grupă. Eficacitatea la ei a fost de 73 și 74%, respectiv. La al treilea grup a fost eficienta de 62%. Efectul rezultat a durat o medie de la 6 la 8 luni.

Datele din acest studiu arata ca complexul de peptide care reglementează funcția sistemului neuro-endocrin, sistemului de reproducere și imunitar nu poate fi utilizat cu succes numai cu patologia pieptului existente, dar, de asemenea, pentru prevenirea la timp a proceselor patologice în țesuturile sânului.

Cursuri de prevenire a recomandat (de 2-3 ori pe an):

«Endoluten»® – 1 capsulă dimineața înainte de masă (20 zile)

«Zhenoluten»® – 2 capsule dimineața înainte de masă (30 zile)

«Vladonix»® – 2 capsule dimineața înainte de masă (30 zile)

     

      CONCLUZIE:

Va prezentăm în atenție doar o parte din munca de cercetare finalizată. Lucru nu stă pe loc. În continuare studiem eficacitatea preparatelor peptidice la persoane cu probleme cardiace, bărbați cu boli de prostată, la femeile cu simptome de incontinență urinară. În edițiile ulterioare, am să completez această secțiune cu rezultate noi.

ÎNCĂ CÂTEVA CUVINTE DESPRE PEPTIDE ȘI NU NUMAI

ISTORIA

Istoria cosmeticii Anti-Age, precum și medicina Anti-Age, începe în 1931 în Elvetia, când medicul din clinica La Prairie, Paul Niehans a folosit pentru prima dată medicamentele embrionare pe oameni. În procesul de studiu a efectelor acestor medicamente au devenit necesar să se dezvolte și să ofere mijloace care ar avea un efect anti-îmbătrânire, și nu doar a celor care se primesc pe cale orală, dar și pe corp. Astfel, în anii 40 ai secolului XX a început să lucreze intens la crearea de substanțelor “nativi” (vii) pentru produse cosmetice anti-îmbătrânire. O mare complexitate a reprezentat conservarea tuturor proprietăților culturi celulare embrionare într-un produs conservat. Misiunea a luat mai mult de două decenii. Și doar în anii ’70 elevii lui Paul Nihans în cele din urmă au reușit să creeze primele mostre de produse cosmetice cu proprietăți native. Astfel, numele clinicii elvețiene a devenit cunoscut în întreaga lume. Prima generație de produse cosmetice anti-îmbătrânire din Elveția au mers sub marca Clinique. Ulterior, marca a fost vândută Este Lauder și a devenit o filială a companiei de peste mări. Elvețienii au decis să perpetueze numele clinicii, în care a fost născut primul produs cosmetic anti-îmbătrânire. Rezultatul este un brand nou La Prairie, care întruchipează cele mai recente realizări și tehnologii avansate de timp. Anii au trecut. Și drumurile clinicii elvețiene și laboratorului de creare a produselor cosmetice anti-îmbătrânire s-au despărțit. În prezent, cosmetica acestei mărci vândute în întreaga lume, dar nu are de mulți ani nici o legătură cu clinica de renume mondial și tehnologii avansate Anti-Age. Povești similare sunt foarte multe. Cosmetice anti-îmbătrânire a fost create și stabiliți în Statele Unite, Japonia și Europa. Dar pionierii din acest domeniu au fost doar elvețienii. Sub un nume “complex exclusiv de celule patentat” se afla nimic altceva decât un complex de glicoproteine care reglementează fiziologia celulei. Nimic extraordinar. Dar brandul este brand …

COSMETICA ANTI-AGE ÎN ZILELE NOASTRE

În Rusia cosmetica anti-îmbătrânire se dezvoltat în același mod. În compoziția sa erau utilizate derivații placentei, acid hialuronic, aminoacizi, colagen hidrolizat, precursori acetilcolina și Carnosine. Și, desigur, mândria noastră – peptide universale. Acum, toate eforturile experților sunt lăsate pentru a căuta așa-numitele soluții universale. Rezultatele acestor soluții deja au ajutat în crearea peptidelor strict specifice. În cosmetică sunt folosite mai mult de două zeci de diferite peptide (atât sintetice cât și vegetale). Dezvoltarea produselor cosmetice, ne gândim în primul rând la dumneavoastră. La faptul că toată lumea să primească exact ceea ce așteaptă. Prin urmare, suntem în curs de dezvoltare și de punere în aplicare a cosmeticii de diferite niveluri anti-îmbătrânire. În total sunt cinci.

Încă o notă importantă: cosmetica noastră nu conține parabeni.

La produse cosmetice ale primului nivel se găsesc mijloacele pentru expres lifting, pe bază de acetilcolină. În acest caz, este vorba despre preparate HPE-4, care este de 4 ori mai eficace decât DMAE. La aceste preparate se includ MESOTELE pentru uz extern: pentru fața, corp, scalp; și MESOTELE pentru baie, care combină farmecul liftingului și SPA.

La cosmetica de al doilea nivel sunt creme peptidice din seria COMPLIMENT. Este un complex de patru creme pentru a rula procese de bază ale regenerării pielii.

La cosmetica de al treilea nivel se atribuie cremele peptidice din seria REVILINE. Este un produs cosmetic universal conceput pentru toate tipurile de piele. Dacă în seria Compliment fiecare cremă conține un oarecare peptide sintetizat, cremele de această linie pot conține de la unul până la patru peptide naturale simultan.

La cosmetica de al patrulea și al cincilea nivel poate fi atribuită cosmetica Anti-Age, deoarece ea se bazează pe cele mai recente realizări ale frumuseții profesionale. Asta și moleculele antistres și activatori a sintezei moleculare, și de colagen și elastină, relaxante musculare, și multe altele. La al patrulea nivel sunt mijloace de îngrijire a pielii de zi cu zi acasă. La al cincilea nivel – fondurile semiremorci pentru obținerea unor rezultate concrete, și de a prelungi efectele obținute de cosmeticieni profesionale. Cosmetica la nivelul patru și cinci se află în faza de pre-lansare. Cu toate acestea, deja vreau să vorbesc despre asta …

c91b4b223df15650b8c10e69f4f0c8c8

mezo_grupp_nar-_1

1. MEZOTERAPIE FĂRĂ INJECTARE

sau EXPRES LIFTING împreună cu НРЕ-4

Cosmetologi contemporani folosesc de mult timp și cu succes în practica sa precursori acetilcolinei. Vorbim, desigur, despre deanol sau, științific numit, dimetilaminoetanol. Efectele sale principale: mărirea elasticității pielii și restabilirea hydrobalansului acesteia. Dar puțini știu că există o dublă moleculă – tetragidroksipropil etilendiamină, sau hidroxipropil etilen diamină tetra (HPE-4). Această moleculă are o gamă largă de proprietăți și aproape de 4 ori mai eficient ca deanolul. HPE-4 determină contracția aproape instantanee a pielii. În același timp, porii nu se contractă. În plus, HPE-4 stimulează fibroblasgii pielii, restabilind în acest fel sinteza de colagen și elastină. Ca rezultat, pielea devine întinsă și tonifiată.

HPE-4 a fost descoperit aproape accidental, atunci când specialiștii companiei Johnson & Johnson au efectuat o analiză comparativă a eficacității diferitelor produse de îngrijire a pielii. Sa dovedit că produsele, care au în conținutul său neytrol, care era utilizat ca pH-neutralizator (HPE-4), și avea un efect benefic pronunțat asupra pielii. Ulterior, a fost efectuate o serie de studii care au demonstrat eficacitatea și siguranța acestui medicament. Până în prezent în Centrul de Revitalizare și Sănătate are dreptul exclusiv de a utiliza pentru producerea produselor și cosmeticii și preparatelor SPA, HPE-4. Din acest motiv, noi am dezvoltat și introdus în practică instrumente accesibile, practice și foarte eficiente pentru mezoterapia de acasă, fără injecții.

HPE-4 face parte din compoziția următoarelor produse:

 • mesotel pentru față și gât – expres lifting înainte de o întâlnire importantă sau o îngrijire a pielii de zi cu zi
 • mesotel pentru pielea scalpului – mărește rezistența foliculii de păr și alimentația scalpului
 • mesotel pentru corp – mărește elasticității pielii care rezultă din îngrijirea zilnică
 • mesotel pentru baie – o soluție concentrată de tratamente HPE-4 pentru proceduri SPA de 1-2 ori pe săptămână.

kompliment_grupp_-_7

2. LINIA COMPLIMENT

O serie de produse cosmetice anti-îmbătrânire, elaborate de Institutul din St. Petersburg de Gerontologie și Bioreglare în urmă cu mai bine de zece ani. La baza lor se afla peptide scurte sintetizate de 4 tipuri.

Crema COMPLIMENT de RESTABILIRE (conține peptida epifizei).

 Principalele caracteristici:

– Anti-stres

– Restaurarea statusului antioxidant propriu al pielii

– Inhibarea îmbătrânirii pielii

– Extinderea celulelor de rezervă a pielii prin activarea telomerazei

Crema COMPLIMENT de REGENERARE (conține peptida timusului).

Principalele caracteristici:

– Anti-stres

– Restabilirea a imunității locale

– Restaurarea procesului de regenerare a pielii

– Inhibarea îmbătrânirii pielii

Crema COMPLIMENT INTENSIVĂ (conține peptide vasculare).

Principalele caracteristici:

– Normalizarea microcirculației și drenaj limfatic

– Restaurarea hydrobalansului pielii

– Elimină “defectele” capilarelor pielii

 

Crema COMPLIMENT de ÎNTĂRIRE (conține peptide ale cartilajului).

Principalele caracteristici:

– Restaurarea elasticității pielii

– Stimularea sintezei de colagen și elastinei la nivelul ADN-ului

– Inhibarea îmbătrânirii pielii

– Eliminarea “defecte” minore ale pielii (cicatrici mici)

      Linia COMPLIMENT este proiectată pentru utilizarea de la vârsta de 40 de ani și mai mult, și este concepută pentru utilizarea timp de 2 luni.

În prima lună, este recomandat să folosiți 2 creme:

dimineața – de RESTABILIRE, pe timp de noapte – de REGENERARE.

În timpul lunii a doua, se recomandă să se utilizeze următoarele două creme:

în dimineața – de ÎNTĂRIREÎNTĂRIRE, noaptea – INTENSIV.

Клеточная косметика Reviline

3. LINIA REVILINE

Această linie de cosmetice anti-îmbătrânire a fost dezvoltat de NPCRIZ împreună cu Institutul din Sankt-Petersburg de Bioreglare și Gerontologie în 2009. Acesta este destinat utilizării pentru persoane de la vârsta de 30 de ani și după. Acestea se bazează pe complecși ale peptidelor de origine naturală:

Peptidele țesutului osteocondral – mărește elasticitatea pielii și stimulează sinteza de colagen și elastină

Peptide vaselor – îmbunătățesc troficii pielii și echilibrul de umiditate

Peptide timusului – reface regenerarea pielii

Peptidele ale ficatului – în colaborare cu peptidele țesutului osteocondral pentru a ajuta la combaterea celulitei

Peptide ale pancreasului și peptide ale vaselor accelerează metabolismul și reduce umflarea.

Timp de mai mulți ani, utilizarea liniei REVILINE a devenit faimoasă și populară, datorită eficienței și disponibilității sale.

În linia REVILINE sunt prezentate 12 tipuri de creme:

RN – 01  Cremă de fata anti-rid

RN – 02 Cremă de zi pentru față, anti-îmbătrânire

RN – 03 Cremă de noapte anti-îmbătrânire

RN – 04 Cremă de fata pentru piele problematică

RN – 05 Cremă intensiv pentru pleoape

RN – 06 Cremă-Gel pentru pleoape împotriva umflaturilor și cercurilor

RN – 07 Cremă “pielea curată” împotriva venelor păianjen 

RN – 08 Cremă de corp “Piele netedă” împotriva vergeturilor și cicatrici

RN – 09 Cremă de corp anti-celulita

RN – 10 Cremă de mâini hrănitoare

RN – 11 Cremă pentru picioare împotriva varicelor

RN – 12 Cremă pentru picioare care reduce fisurile și bătăturile.

La etapa lansării în această linie:

 • tonic de curățare micelară
 • tonic de tonifiere cu peptide
 • Corectori cu peptide
 • Apă termală cu peptide

4. LINIA REVILAB

O fundamental nouă serie de produse cosmetice de zer concentrat, bazat pe utilizarea de peptide strict specifice folosite în domeniul cosmetic profesional.

Elementul central în această serie este Zerul împotriva ridurilor:

REVILAB anti-wrinkle serum №7

În fundamentul zerul am aplicat peptide specifice profesionale – stivuitoare, peptide -relaxante musculare, elastomeri, activatori sintetici ai diferitelor componente ale matricei pielii, acidul hialuronic, și multe altele.

CARACTERISTICI ale anti-wrinkle serum №7:

 • întărește și netezește textura pielii din cauza polizaharidei și siliconul
 • hidratează pielea,
 • activează producerea componentelor de bază ale matricei și joncțiunea dermic-epidermică (colagen de tipul I, III, IV, VI; fibronekgin, laminină),
 • are un efect de lifting vizibil,
 • face pielea moale și catifelat,
 • reduce sinteza de substanțe, biomarkeri de îmbătrânire,
 • duce ridurile.

Zer anti-rid №7 – este o adevărată plăcere și bucurie pentru fața ta. Acesta hidratează și catifelează pielea, reduce în mod vizibil liniile de expresie, în locul semnele de stres și oboseală vine luminozitatea și euforia.

5. LINIA MEDINA (în curs de dezvoltare)

Continuarea logică a liniei REVILAB. Un tip nou de lifteri și revitalayzery. Oferă lifting mai vizibil, mai neted, mai multă prospețime și euforie, prin aplicarea noii unelte profesionale și inductorilor telomerazei.

MEDINA dăruie pielii tinerețe, reducând vârsta biologică.

6.  Cosmetică decorativă, linii SPA și serie de REVIDONT PROFESIONAL

Un alt domeniu de cercetare și aplicare a peptidelor. În arsenalul său deja există:

 • rimel cu peptide
 • balsamuri pentru buze cu peptide
 • șampoane și balsamuri pentru păr cu peptide
 • săpun-cremă cu peptide
 • masca de par cu peptide
 • balsam pentru gingii cu peptide
 • pastă de dinți cu peptide și SOD.

O listă completă de medicamente și cosmetice puteți găsi pe site-ul nostru și în cataloage.

CONCLUZIE

Viața – este uimitoare și neprețuită. Și fiecare dintre noi vrea să o trăiască cât mai mult posibil și mai luminos. Sperăm că, după citirea acestei broșuri, v-ați decis deja: SĂ FIU sau SĂ PAR?!